Gazete Vatan Logo
Magazin Yeter 7. bölüm fragmanında Aylin boşanmak istiyor!-izle

Yeter 7. bölüm fragmanında Aylin boşanmak istiyor!-izle

Atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yeter 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Yeter 7. bölüm fragmanında Aylin Yekta'dan ayrılmak istiyor. Yeter 7. bölüm fragmanı ile nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Yeter 7. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Yeter 7. bölüm fragmanında Aylin boşanmak istiyor!-izle

YETER 7. BÖLÜM ÖZETİ

Zafer adliyede Coşkun'u bıçakladıktan sonra herkes büyük bir panik yaşar. Coşkun yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Zafer tutuklanıp cezaevine gönderilir. Duru'nun acısıyla baş etmeye çalışan Aylin, abisinin cezaevine girmesiyle iyice kahrolur.

Coşkun'un katil olmadığından şüphelenen Uras ise, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Acılı baba rolünü oynamaya devam eden Yekta, Aylin ve çevresini oyun içinde oyunlarla istediği şekilde manipüle etmeye devam eder.

Amacı ellerini kirletmeden hepsini tek tek cezalandırmaktır. Bunun için kardeşi Yılmaz'ı bile kullanmaktan kaçınmaz.

Beş yıl önce oynadıkları oyunla adeta Yekta'nın zekâsına hakaret etmiş olan Aylin ve arkadaşları üst üste gelen darbelerle allak bullak olurken, Aylin, Yekta'nın hiç beklemediği bir adım atarak oyundan çıkmayı dener.

YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Aylin çaresizce Duru'yu bulmaya çalışırken, eve bir not gelir. Kaçıran kişiler kızına karşılık para istemektedir. Aylin Yekta'yı polise gitmemeye ikna eder. Ancak buluşma yerinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Daha yaşadıklarının şokunu atlatamadan, Yekta onu yeni bir oyun oynamakla suçlar.
Zafer ise, kızını kaybetmenin acısıyla ve Yekta'nın baskısıyla Coşkun'la hesaplaşmaya adım adım hazırlanır. Bütün bunlar olurken Aylin yaşananlardan dolayı kendini suçlamakta, kızına sağ salim kavuşmak için zamana karşı yarışmaktadır.

Haberin Devamı