Gazete Vatan Logo
Magazin Yeter 6. bölüm fragmanında Duru hala kayıp!-izle

Yeter 6. bölüm fragmanında Duru hala kayıp!-izle

Atv ekranının sevilen dizisi Yeter 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Yeter 6. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Duru hala bulunamadı. Yeter 6. bölüm fragmanında Aylin Duru'yu ararken tuzağa düşecek. Yeter 6. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Yeter 6. bölüm fragmanında Duru hala kayıp!-izle

YETER 6. BÖLÜM ÖZETİ

Aylin çaresizce Duru'yu bulmaya çalışırken, eve bir not gelir. Kaçıran kişiler kızına karşılık para istemektedir. Aylin Yekta'yı polise gitmemeye ikna eder. Ancak buluşma yerinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Daha yaşadıklarının şokunu atlatamadan, Yekta onu yeni bir oyun oynamakla suçlar.

Zafer ise, kızını kaybetmenin acısıyla ve Yekta'nın baskısıyla Coşkun'la hesaplaşmaya adım adım hazırlanır. Bütün bunlar olurken Aylin yaşananlardan dolayı kendini suçlamakta, kızına sağ salim kavuşmak için zamana karşı yarışmaktadır.

YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllardır Yekta korkusunu aşamayan Aylin, konu çocukları olunca büyük bir cesaret gösterip yola devam etmeyi seçer. Ancak yolda ona hazırlanan tuzaklardan habersizdir.

Önce Kaan'ı Yekta'ya kaptırır. Sonra Duru'yu bir benzincide kaybeder. Küçük kızı yabancı bir adam alıp gitmiştir.

Yekta; daha kızına kavuşamadan onun kayıp haberiyle deliye döner. Aylin bir yandan kızının acısı diğer yandan Yekta'nın öfkesiyle baş etmek zorundadır.

Haberin Devamı

Selçuk'un cinayetinden sorumlu tutulan Coşkun hala kayıptır. Duru'nun kaçırılmasıyla ilgili bütün oklar ona çevrilir. Gerçekten Duru'yu Coşkun mu kaçırmıştır?!