Gazete Vatan Logo

Yeter 38. bölüm fragmanında Yekta Miray ile evlenmekten vazgeçiyor!

Yeter'in 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in yeni bölümünde Yekta ile Miray evlenmeye karar vermişken Yekta ayrıldığını açıklıyor. Peki bunun sebebi nedir, yoksa İdil'in bir oyunu mu? Tüm gelişmeler Yeter'in yeni bölümünde olacak.

Yeter 38. bölüm fragmanında Yekta Miray ile evlenmekten vazgeçiyor!

Yeter'in 38. yeni bölümünde Miray'ın Yekta'nın evlilik teklifini kabul etmesi üzerine İdil çıldırıyor. Yeter'de Yekta'nın çocuğu da evde yeni bir anne istemiyor. Yekta bir anda Miray'dan vazgeçtiğini söylüyor, çift ayrılacak mı yoksa yeniden bir araya gelmenin bir yolu var mı? Hepsi Perşembe günü Yeter'de...

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı Yeter dizisinin başrollerini Yurdaer Okur ile Ekin Türkmen paylaşıyor. Yeter 37. bölümü ile 1 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 38. BÖLÜM FRAGMANI

YETER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

"Gerçek, bir süreliğine karartılabilir ama ortadan kaldırılamaz!"

Yeter dizisi yeni bölümde karısının kim tarafından infaz edildiğini öğrenmeye çalışan Yekta, bu uğurda her yolun mübah olduğunu etrafındakilere de yansıtmıştır. Dolayısıyla onun için öncelik bu işi gerçekleştirilen kişinin yakalanmasıdır. Bu kişinin yakalandığına dair telefon alan Yekta, anında olay yerine gider. Bunun kim olduğunu sorduğunda ise en yakınındaki kişi olduğu cevabını alır. Darp edilen adamın yüzünü açtında ise gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırır. Çünkü gördüğü bu yüz Yılmaz'a aittir. Yekta bu infazı yapanın Yılmaz olduğuna inanmaz ve bu iftirayı atan kişinin peşine düşer. Bunun sonucunda karşılaştığı kişi ise şaşırtıcıdır.

Haberin Devamı