Gazete Vatan Logo

Yeteeeeer!

26 yaşındaki Yeter Şengün, keser ve çekiçle döven eşi Bahtiyar Şengün’den kurtulmak için balkondan atladı. Genç kadını düştüğü yerden kaldıran öfkeli koca tekrar eve getirip dövmeye devam etti

Yeteeeeer!

Giresun’da 7 yıl önce evlenen Bahtiyar ve Yeter Şengün arasında bir süre önce başlayan anlaşmazlık her geçen gün artarak devam etti. Eşine sürekli şiddet uyguladığı iddia edilen Bahtiyar Şengün, önceki akşam da 2 çocuğunun yanında eşini dövmeye başladı. Çekiç ve keser darbelerine maruz kalan Yeter Şengün, birinci kattaki evin balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Düşme sırasında dişleri kırılan ve vücudunda yaralar ve kırıklar oluşan talihsiz kadını alıp tekrar eve götüren Bahtiyar Şengün, dövmeye devam etti. Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine eve gelen kayınpederinin kurtardığı kadın, bir araçla Bakımlı köyündeki baba evine götürülerek bırakıldı.

Vay vahşi vay

Kızlarını görünce şok yaşadıklarını ve hemen hastaneye götürdüklerini kaydeden baba İbrahim Karaal ise tepkisini “Aile içinde sıkıntılar, sorunlar yaşanabilir ama insan böyle vahşice dövülmez, sonra da terk edilmez” diyerek gösterdi, Bahtiyar Şengün’den olduklarını söyledi. Kızının çekiç ve keserle dövüldüğünü, dişlerinin kırıldığını, vücudunda kırıklar ve yaralar oluştuğunu anlatan İbrahim Karaal, “Keserle, çekiçle, odunla kadın dövüyorlar. Sonra da kayınpederi, kocasının dövdüğü kızımı 10 kilometre uzaktaki köye, yani bana getirip teslim ediyor. Yolda ölseydi ne olacaktı? Kanlar içindeydi. Kızımı bu halde görünce şok geçirdik. Eşi psikopat. İnsan böyle ölümcül dövülmez” dedi. Karaal, iki çocuğu olan kızının tehdit edilmesi nedeniyle konuşmadığını belirterek, kocasından şikayetçi olduklarını söyledi. Anne Ümmühan Karaal ise, “Kızımın vücudu mosmor. Omurilikte çatlak var. Vücudunun her yerinde yara var. Şoka girdik. Başka bir şey düşünemiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı