Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşim Salkım'dan Aleyna Tilki yorumu!

Yeşim Salkım'dan Aleyna Tilki yorumu!

Yeşim Salkım'dan Aleyna Tilki yorumu!

Son günlerin en popüler ismi haline gelen 16 yaşındaki Aleyna Tilki ile ilgili Yeşim Salkım canlı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu: "O zaman 16 yaşındaki kimsenin evlenmemesi lazım. Çocuk doğurmaması da lazım. "

Ailesinin izniyle içkili barlarda şarkı söyleyen 16 yaşındaki Aleyna Tilki için Ankara harekete geçti. İlgili 4 Bakanlık, Aleyna'nın durumunu incelemeye aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, bir lise öğrencisinin hem kendisi hem de diğer öğrencilere kötü örnek olmaması için barda şarkı söylemesini kabul edilemez bulurken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da Aleyna'nın ailesiyle görüştü.

"AİLENİN İZNİ DAHİ OLSA YASAK"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı da içkili mekanlarda çocuk işçi çalıştıran işletmeleri mercek altına aldı. Anayasa'da çocukların gece ve içkili mekanlarda çalıştırılması ailesinin izniyle bile olsa yasak.

Renkli Sayfalar programıyla magazin dünyasına yön veren Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın Aleyna Tilki hakkında verdiği bu bilgi, Yeşim Salkım tarafından yorumlandı!

Haberin Devamı

Yeşim Salkım şunları söyledi:

16 yaşındakki Aleyna Tilki'nin içki satılan gece kulüplerinde sahneye çıkmasının konuşulmasını 'çok gereksiz' olarak yorumlayan Yeşim Salkım şunları söyledi:

"KÜÇÜCÜK BEBEĞİ 24 SAAT SETTE TUTABİLİYORSUNUZ"

Küçücük bebeği 24 saat setlerde tutabiliyorsanız. İçkili mekanda çıkanların hepsi o zaman lise öğrencilerine kötü örnektir. Böyle bakmak lazım. Biz hepimiz içkili mekanlarda sahneye çıkıyoruz. Bir tanesi 40 yaşında diğeri 16 yaşında diye mi fark var? O zaman 16 yaşındaki kimsenin evlenmemesi lazım. Çocuk doğurmaması da lazım.

"O ZAMAN YARIŞMALARA DA ALMASINLAR"

Bu işin içinde olan insanlar çocuklarının başka mesleklerde olmasını istiyor. Ben kızımın belli bir yaşa gelip ondan sonra mesleğini seçmesini istedim. Ben kızıma bu mesleğin her şeyini de gösterdim. Benim kızım 14-15 yaşında gece kulübüne de gitti. Ünlülerin çocukları gece kulüplerine çok gidiyor. Koruyorlar, koluyorlar. Kulüp koruyor. Çok üstüne gidildiğini düşünüyorum. O zaman yarışmalara da almayacaklar. Asıl problem şöhret tutkusu.

Haberin Devamı