Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'e geri mi dönüyor?

Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'e geri mi dönüyor?

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun O Hayat Benim dizisinden nasıl ayrıldığı belli oldu. Fox ekranlarında yayınlanan başarılı yapımlardan O Hayat Benim dizisinin oyuncu kadrosundan olaylı şekilde ayrılan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun nasıl ve neden ayrıldığı ortaya çıktı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında gazeteci Ali Eyüboğlu olaylı ayrılışın iç yüzünü anlattı.

Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'e geri mi dönüyor?

Fox ekranlarında yayınlanan başarılı yapımlardan O Hayat Benim dizisinin oyuncu kadrosundan olaylı şekilde ayrılan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun nasıl ve neden ayrıldığı ortaya çıktı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında gazeteci Ali Eyüboğlu olaylı ayrılışın iç yüzünü anlattı.

Olaylı ayrılığın perde arkasını deneyimli gazeteci Ali Eyüboğlu anlattı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında açıklamalarda bulunan Eyüboğlu, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun görevine dizinin yapımcısı Yaşar İrvül tarafından son verildiğini açıkladı. Bozoğlu'nun ayrılık kararından sonra diziye geri döndüğünü ve set ekibinin “Ya biz ya o” diyerek Bozoğlu ile çalışmak istemediğini belirten ünlü gazeteci, Fox Tv ile 2006 yılına kadar sözleşme yenileyen yapımcı Yaşar İrvül'ün dizinin devam etmesi için böyle bir karar aldığını öne sürdü.