Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşim Ceren Bozoğlu ekrana dönüyor

Yeşim Ceren Bozoğlu ekrana dönüyor

Televizyona bir süre ara veren Yeşim Ceren Bozoğlu, 22 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle FOX’ta ekranlara gelecek olan 'Kalbimdeki Deniz' dizisinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu ekrana dönüyor

Ekranların özlenen ismi Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni sezonun iddialı yapımlarından 'Kalbimdeki Deniz' dizisiyle geri dönüyor. Bozoğlu, 22 Ekim Cumartesi günü fox tv'de başlayacak olan “Kalbimdeki Deniz” dizisinde 'Fikriye’ karakterine hayat verecek.

Bozoğlu’nun, Özge Özberk ve Kutsi ile birlikte başrolü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Zeynep Aydemir, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu, Suat Karausta ve Yılmaz Şerif yer alıyor.

Yapımcılığını Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın yaptığı dizinin konusu şöyle:

"Bazen hayat en değerli incisini sunmak için, seni en dibe indirir. 'Deniz' bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak 'Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir."

Haberin Devamı