Gazete Vatan Logo

Yeşilköy’e yüzde 30 ‘uygun fiyatla’ geldi

Babacan Holding, İstanbul Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı’nın karşısında inşa edeceği Babacan Port Royal projesini satışa çıkardı. Bölgeye göre daha ekonomik fiyatlarla satışa çıkan projede daire fiyatları 249 bin liradan başlıyor

Yeşilköy’e yüzde 30 ‘uygun fiyatla’ geldi

Projenin arsasını 2013’te özelleştirme idaresinden satın aldıklarını hatırlatan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “Araziyi 2013’te aldık ama altından havalimanındaki uçaklara yakıt taşıyan boru hattı çıktı. Bürokratik işlemler uzadığı için proje biraz uzadı” dedi.

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan da proje hakkında bilgi verdi. 5 blokta 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan projenin stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluştuğunu anlatan Babacan, şöyle konuştu: “Bölgedeki diğer projelere göre iddialı fiyatlarla satışa sunuyoruz. Mayıs sonuna kadar sınırlı metrekare fiyatlarımız 5 bin 500 TL’den başlıyor. Babacan Port Royal projemiz ile lokasyondaki diğer projelere kıyasla yüzde 30 yakın ekonomik fiyatlar sunuyoruz. Daire fiyatlarının 249 bin TL’den başladığı projede konut sahibi olmak isteyenlere 50 ay sıfır faiz ödeme kolaylığı da sağlıyoruz. Ön talep sürecinde yüzde 25’lik satış gerçekleştirdik.”