Gazete Vatan Logo

Yeşile hasret kalanlara müjde Maximoon'da

Kalitesi ve mimari şıklığıyla Avrupa standartlarında inşa edilen ve yüzde 70'i yeşil alana ayrılan MAXIMOON yaşam merkezi, yeşil bahçeleri, yeşil mağaza çatıları, yeşil kat bahçeleri ve yeşil teraslarıyla sakinlerine yeşil bir dünya vaat ediyor.

Yeşile hasret kalanlara müjde Maximoon'da

2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un İstanbul'un yükselen değeri Esenyurt'ta inşa ettiği MAXIMOON yaşam merkezi, kalitesi ve şıklığının yanı sıra İstanbulluların hasret kaldığı yeşil bir proje olarak öne çıkıyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan MAXIMOON yaşam merkezi, geniş bahçelerinden yeşil mağaza çatılarına, yeşil kat bahçelerinden yeşil teraslarına kadar her mekanda yeşil ve bol oksijenli bir yaşam sunuyor.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

MAXIMOON yeşil bir yaşam

MAXIMOON, bölgenin ekolojik özelliklerine ve doğal yaşamına zarar vermeyen çevre ile dost bir proje olarak öne çıkıyor. İstanbul'un en yüksek lokasyonlarından birinde olması nedeniyle sürekli rüzgar alan temiz bir havaya ve şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta olmanın avantajına sahip olan MAXIMOON, İstanbul'un akciğerlerinden Istranca Ormanları'na 23 kilometre mesafede olmasıyla da sakinlerine yeşil ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Avrupa'nın en zengin bitki örtüsüne sahip şehirlerinden biri olmasına rağmen İstanbul'un merkezi bölgelerinde İstanbulluların yeşile hasret bir yaşam sürdürdüğünü belirten Yalçıntepe Group Yönetim Başkanı Mehmet Yalçıntepe, MAXIMOON projesinin hem yaşam merkezi hem de çevresel özellikleri itibariyle yeşilin her türlüsüne ev sahipliği yaptığının altını çiziyor.

Haberin Devamı

Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen, alım gücü açısından tüm kesimlere seslenen ve ayrıcalıklı bir yaşam sunmanın yanı sıra yatırım açısından da karlı bir proje olan MAXIMOON'da daire fiyatları


1+1 daireler 89.500 TL den başlıyor

2+1 daireler 159 bin 520 TL - den başlıyor

3+1 daireler 291 bin TL den başlıyor

İnşaat alanı: 172.000 m2