Gazete Vatan Logo

Yeşilçam filmi gibi tecavüz!

Ağrı kesici yerine 2 uyku hapı ile...

21 yaşındaki Ceylan K. yeni tanıştığı kız arkadaşı Emine D.’nin evinde baş ağrısı yerine 2 uyku hapı ile uyutuldu. Kendine geldiğinde tecavüze uğradığını anlayan genç kız soluğu savcılıkta aldı.

Ceylan K. adlı genç kızın başına gelenler eski Yeşilçam filmlerini aratmadı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, Ceylan K.’nın (21) yaklaşık 2 ay kadar önce bir arkadaş ortamında Emine D. ile tanıştı. Tecavüz olayından 3 gün önce Emine D.’nin Sultançiftliği’ndeki evine gitti. Burada Emine D’nin sevgilisi olduğunu söylediği Hikmet Ç. ve onun arkadaşı Fırat E. ile tanıştı. Sohbet sırasında Hikmet Ç. genç kızdan telefon numarasını istedi, ancak Ceylan K. vermeyip evden ayrıldı.

Tuzaktan habersiz

Ertesi gün genç kızı arayan Hikmet Ç. kendisini çok beğendiğini belirterek sevgili olmak istediğini söyledi. Genç kız bu teklifi de reddetti. 9 Haziran 2013 tarihinde ise Emine D. genç kızı arayıp sevgilisiyle kavga ettiğini söyledi ve sohbet etmeye çağırdı. Her şeyden habersiz eve giden Ceylan K. evde Emine D. ile birlikte diğer iki erkeği de görünce şaşırdı. Ancak bir süre oturup evden çıkmaya karar verdi. Emine D. sevgilisi Hikmet Ç. ve Fırat E.’nin içki teklifini kabul etmeyen genç kız, bir ara başı ağrıyınca hap istedi. İki adet hapı içen genç kız kendinden geçti.

18 yıl hapsi isteniyor

Uykuya dalmadan önce “Böyle daha iyi oldu, böyle yapılabilir” sözlerini duyan Ceylan K. bir ara kendine geldiğinde Emine D.’nin oda kapısını açıp “Bu kadar yeter” sözleriyle irkildi. Bir yatakta kendisini çırılçıplak Hikmet Ç.’nin kollarında bulan Ceylan K. kıyafetlerini giyip kendini dışarı attı. Eve geldiğinde vücudundaki morlukları görüp tecavüze uğradığını anlayan genç kız soluğu savcılıkta aldı. Şüpheli Hikmet Ç. hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis istenirken, diğer şüpheliler Emine D. İle Fırat E. hakkında ise “nitelikli cinsel saldırı suçuna yardım etmek”ten 10.5 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı