Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşil Deniz 9. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi

Yeşil Deniz 9. son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi

Yeşil Deniz 9. son bölümüyle 19 Aralık Cuma akşamı TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluştu ve sıcak hikayesiyle güzel bir akşam yaşattı.

Yeşil Deniz son bölümüyle izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Yeşil Deniz 9. bölümde altınları arayann İsmail'in ağzını bıçak açmadı.

Oyuncu kadrosunda Öykü Çelik, Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Emin Gürsoy, Mert Turak, Burak Alkaş ve Yener Gürsoy gibi isimlerin yer aldığı eğlenceli dizi Yeşil Deniz 9. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Yahya Samancı'nın yönetmenliğini, Ayfer Özgürel'in ise yapımcılığını yaptığı dizi, 90'lı yıllarda bir Ege kasabasında yaşayan samimi ve sıcak insanların hikayesini anlatıyor.

İzleyenlerine her hafta keyifli anlar yaşatan Yeşil Deniz dizisinin bu bölümünde İsmail altınları aramaya başladı. Öte yandan Hafize'yi hastaneye götürmek zorunda kalan İsmail'in başı aksiliklerden bir türlü kurtulmadı.

İsmail rüyasında hayalet gördü ancak bu hayalet İsmail'i korkutmadı, ona altınların yerini söyledi. Yeşil Deniz 9. bölümde bu garip rüyada gördükleri İsmail'i şaşkınlığa uğrattı. İsmail gördüğü rüyadan Süleyman'a bahsetmek istedi fakat efsaneye göre altınları bulundukları yerden çıkarana kadar, dünya kelamı etmemesi gerekiyordu.

Haberin Devamı

Bunun üzerine İsmail altınları tek başına ve tek kelime etmeden aramaya başladı. İsmail'in evden çıkıp gideceği anda ise Hafize'nin fenlaşması bütün planları bozdu. Aslında altın aramaya gidecek olan İsmail Yeşil Deniz son bölümde bir anda kendini Hafize'yi hastaneye götürürken buldu. Üstelik tek aksilik bu olmadı.