Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşil Deniz 66.bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Yeşil Deniz 66.bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Yeşil Deniz yine heyecan dolu. Yeşil Deniz mottosu olan; ''sımsıcak bir ege hikayesi'' gibi ekranlara samimiyet katıyor. Yeşil Deniz'in son yayınlanan fragmanında bakalım neler yaşanacak. Fragman ve ayrıntılar haberimizde...

Yeşil Deniz 66.bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Samimi konusu ve sempatik yaklaşımı ile seyirciyi ekrana kilitleyen Yeşil Deniz yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Yeşil Deniz'de bu hafta Sibel ve Süleyman'ın boşanma kararı şok etkisi yaratacak. Bakalım bu karara Hafize'nin tepkisi ne olacak. Yeşil Deniz bu hafta da yine merakla bekleniyor. Bakalım neler yaşanacak?

YEŞİL DENİZ 66.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Hafize, Sibel ve Süleman’ın boşanma kararına ne diyecek? Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz, Pazartesi akşamlarınızın eğlencesi olmaya devam ediyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizide bu hafta boşanma kararı alan Sibel ve Süleman’ın Hafize’yi bu işe nasıl ikna edecekleri merak konusu oluyor. Sadıçların nişanda yaptığı tiyatroyla birlikte Hayati Haşim’in gerçek yüzünü anlamıştır.

Haşim ise bir kez daha öfkesine hakim olamaz ve bu defa herkesin içinde Süleman’a yumruk atınca işler bir anda karışır. İsmail, Süleman, Emin, Cemil, Cemile, Naciye, Hicabi, Kamil; kısacası tüm Yeşilovalılar kendilerini bir anda kalabalık bir kavganın içinde bulurlar. Bu arada derviş kılıklı Fezai’yi tanıyıp sevme fırsatı bulan Cemil de bir punduna getirip evlilik meselesini Zarife’ye açar. Zarife başta bu duruma tepki gösterse de Sezai’nin planını anlayınca işler değişir.

Haberin Devamı

Hayati’den habersiz Neşe’nin karşısına çıkan Haşim, ona artık iyileştiğini, son bir fırsat daha istediğini söyler. Ancak Neşe’den “ ben Süleman’ı seviyorum” cevabını alınca dünyası başına yıkılır ve Süleman’dan intikam almak için harekete geçer. Süleman ve Sibel cephesinde ise aniden boşanacak olmanın şaşkınlığı vardır.

Süleman Sibel’e bir kez daha ‘emin misin, biraz daha beklesek olmaz mı’ diye sorarken Sibel’in kararı ise kesindir, bir an önce boşanmak ister. Tabi bu durumu Hafize’ye kabullendirmek kolay olmayacaktır. Hafize boşanmanın ardındaki gerçek sebebin er veya geç peşine düşecektir elbet. Sadıçlar Süleman’ın derdine bir çare bulabilecek midir? Hafize boşanma durumunu öğrenince nasıl bir tepki verecektir? Haşim’in sadıçlar için düşündüğü intikam planı bizimkileri bir anda zor bir durumun içine atarken Yakut’un karşısına çıkan sürpriz bir gelişme evliliğinin üzerine adeta kara bulut gibi çökecektir.

Haberin Devamı

Yeşil Deniz, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle, Pazartesi 19:55’te TRT1’de…