Gazete Vatan Logo
Magazin Yeşil Deniz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeşil Deniz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT ekranlarının en samimi dizisi Yeşil Denizin 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Oldukça eğlenceli geçen son bölümün ardından beklenen 37.bölüm fragmanı ve son bölümün eğlenceli olaylarının ayrıntıları haberimizde.

TRT 'nin en yaptığı en güzel dizilerden birisi olan Yeşil Deniz yayın hayatına sezon arası vermeden devam ediyor. Yeşili ve köy insanının sıcaklığını, neşesini bir arada veren samimi dizi Yeşil Deniz'in müdavimi oldukça fazla. Yeni bölümleri ile karşımıza gelen yeşil deniz 'in bu akşam 36. Bölümü yayınlandı. Oldukça eğlenceli ve güzel geçen 36. bölüm sonrası pek çok dizi sever 37. bölümde neler olacağını merak etmeye başladı.

Merakla beklenen Yeşil 37.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğlencenin hız kesmediği devam ettiği Yeşil Deniz yeni bölüm fragmanı yayınladığı anda haberimizde yer alacak.

YEŞİL DENİZ 36.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Sadıçların işlediği suçlar Bahri’nin üzerine kalıyor. Sezona hızlı bir başlangıç yapan Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle yine kahkahanın ve eğlencenin adresi olmaya devam ediyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın’ın rol aldıkları dizide bu hafta sadıçlar yakalanmasın diye bütün suçarı üstlenen Bahri’nin yaşadığı komik olaylar ekrana taşınıyor. Babasının ambarında sadıçların arabasının yakarken yakalanan Bahri, sadıçların işlediği suçlar orataya çıkmasın diye bilerek suçları üstlenip kendisini feda etmiştir. Öte yandan Cemil’in babasının gömünün yerini bildiğini öğrenen Üsen de onu kafalamak ve gömünün yerini öğrenmek için harekete geçer. Bahri’yi istemeden bir ateş çemberinin içine atan sadıçlar her şeyi normale döndürmek için bir çare ararken Makasçı ailesinin evine gelen sürpriz telefon Hicabi Makasçı’yı bir anda kuşkulandıracaktır. Üsen Zümrüt’e açılabilecek midir? Safiye’nin geri döndüğünü öğrenen Cemil ne yapacaktır? Jandarma suçları Bahri’nin işlediği konusunda şüpheye düşerken sadıçlar Bahri’yi kurtarmak için nasıl bir maceranın içine atılacaktır? Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle, her Pazartesi saat 20:00’de TRT1’de...

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ 36.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yeşil Deniz

Sımsıcak bir Ege hikayesi: Yeşil Deniz…

Doksanlı yıllarda bir Ege kasabası hayal edin. Sıcak samimi insanların yaşadığı tipik ege evlerini, sokaklarında motosiklet çığlıklarını, traktör seslerini, yol kenarında usul usul otlayan ineklerini, yemyeşil bir denizi andıran ovalarını, mezarlığındaki servilerini, dağlarındaki ağaçlarını ve uzayıp giden incecik yollarını. İşte böyle bir yerdir Yeşilova kasabası. Belediye hoparlöründen 24 saat anonsların yapıldığı, herkesin herkesi tanıdığı ve hakkında dedikodu yapacak kadar malumata sahip olabildiği, bırakın cep telefonlarını henüz normal telefonların bile her evde bulunmadığı; aşkların, komşulukların, arkadaşlıkların en sahici halleriyle yaşandığı sıcacık, sevimli bir yer.

Haberin Devamı

Yeşil Deniz dizisinde belediye anonslarını Macır(H)Ayati yapar, her anonsunda Alpaşa meydanındaki kahvehaneden kahkahalar yükselir. Yeşil Deniz dizisinde yaz geldi mi de bütün kasabalı ovalara, tarlalara doluşur. Büyük bir emek ve mesai isteyen tarla işi bir anda Yeşilova halkının bir numaralı gündemi haline gelir. E ne de olsa yalnızca bir geçim kaynağı değil, aynı zamanda hayatın adıdır bu tarlalar. İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bütün bir hayatı geçirdikleri yerin adıdır.

Haberin Devamı