Gazete Vatan Logo

Yere düşen paketi alınca...

ADANA’da 18 yaşındaki Eyüp Ayrıç, motosiklet sürücüsünün düşürdüğü paketi açınca içerisindeki maytabın patlatınca 2 el parmakları parçalandı, gözünde görme kaybı oldu.

Yere düşen paketi alınca...

Merkez Seyhan İlçesi’nin Gülpınar Mahallesi Meydan Caddesi’nden 2 gün önce arkadaşları ile parka giden Motor Meslek Lisesi öğrencisi Eyüp Ayrıç, yanından geçen bir motosikletten düşen paketi aldı. Ayrıç, seslenmesine rağmen motosiklet sürücüsüne sesini duyuramadı. Eyüp Ayrıç, cüzdan büyüklüğündeki paketi sahibine ulaştırmak amacıyla açıp kontrol etti. Bu sırada pakette bulunan çok sayıda maytap Ayrıç’ın elinde patladı. Yüz ve ellerinden yaralanan Ayrıç, çevrede bulunanlar tarafından özel bir tıp merkezine götürüldü. İlk müdahalesi yapılan Eyüp Ayrıç, ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

GEÇİCİ GÖRME KAYBI OLDU, PARMAKLARI PARÇALANDI

Eyüp Ayrıç’ın parçalanarak kopma noktasına gelen parmakları ameliyatla yeniden dikildi. Patlamanın etkisi ile yüzünden yaralanan Ayrıç’ın gözlerinde de geçici görme kaybı oldu. Tedavisinin ardından taburcu edilen Ayrıç, şunları anlattı:

"Yolda yürürken yanımdan bir motosiklet geçti. Motordakilerden cüzdan büyüklüğünde paket düştü, sürücüye bağırdım ama sesimi duyuramadım. Ben de paketin cüzdan olabileceğini düşünerek kontrol etmek için açmaya çalıştım. Meğer maytapmış, birden patlama oldu. Yaralandım, sonrasını hatırlamıyorum."

Haberin Devamı