Gazete Vatan Logo

Yeni yılda hediyeler yine Mudo'dan!

Yılbaşı hediyelerinizi seçerken bu yıl da Mudo City’lere uğramanız için birçok nedeniniz var.

Yeni yılda hediyeler yine Mudo'dan!

Yeni yılı sevdiklerinizi ve yakınlarınızı mutlu edecek ve onlara özel olduklarını düşündürecek hediyelerle karşılamanın sevincini yaşayabilirsiniz.

Mudo City’ler yeni yılda sizleri sürprizlerle ve mutluluklarla dolu dünyasına davet ediyor. Her yaşa, her zevke ve her stile uygun dekorasyon ve hazır giyim ürünlerini aynı çatı altında keyifli ve pratik bir alışveriş deneyimiyle keşfedeceğiniz Mudo City’lerde bu yılbaşı yine yok yok!

Evinizin ve yaşam alanlarınızın her köşesine değer katan Mudo Concept’ten tercih edebileceğiniz parıltısıyla göz kamaştıran çerçeveler ve mumluklardan özel desenli mücevher kutularına, keyifli zamanlar geçirmenize olanak sağlayan radyolardan pratik kişisel aksesuarlara, şık kutularıyla sunulan mug’lardan rengarenk saatlere, hayvan figürlerinde peluş yastıklardan yeni yılın ışıltısını yansıtan objeler ve daha bir çok hediye seçeneği ile yeni yılın en farklı ve özel hediyesi sizin olsun.

Yeni yılda yakınlarınızı ve sevdiklerinizi şımartmanın ötesinde onlara bu neşeli gecede hazırlayacağınız enfes yemek davetlerinde masanızın şıklığını da bir efsaneye dönüştürebilirsiniz. Asil ve zarif duruşları ile göz kamaştıran mumluklardan oryantal desenli şarap kadehlerine, davetkâr porselen yemek takımlarından gümüş detaylarla zenginleştirilen çatal-bıçak takımlarına, ışıltılı şamdanlardan zarif peçetelikler olmak üzere yılbaşı sofranızı unutulmayacak anılara dönüştürebilirsiniz. Üstelik yeni yıl davetlerinizde yeni yıl neşesini yansıtacak, gümüş, kırmızı ve altın renklerdeki süslerle bezenmiş çam ağaçları bulabileceğiniz en doğru adres Mudo City’ler!

Mudo City’lerde ister evler ister gardıroplar olsun, yeni yılda hediye seçmenin keyfini bitirmek imkansız. Mudo Collection, Mudo FTS64, Mudo Accessoires ve Mudo Kids’ten tercih edebileceğiniz her yaşa ve her stile uygun seçenekler yeni yılda sizleri bekliyor.

Simli detaylarla şıklaştırılan trikolardan kadife gömleklere, yeni sezonun gözdesi bordo ve toprak rengi pantolonlardan deri elbiselere, kıyafetlerinizi baştan aşağıya şıklaştırabileceğiniz süet ayakkabılardan kürklü atkılara kadar soğuk kış günlerini karşılamayı beklediğimiz bugünlerde gardıroplarınıza Mudo City’lerle değer katabilirsiniz.

Sevdiklerinize ve yakınlarınıza bu özel günde ne alacağınıza karar veremiyorsanız veya hediye seçmek için yeterince zamanınız yoksa Mudo Gift Card’a dilediğiniz miktarı yükleyebilir onlara sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Mudo’nun sizlere yeni yılda sunduğu avantajlar bitmek tükenmek bilmiyor. Uzaktaki veya görüşemediğiniz yakınlarınız için mudo.com.tr biçilmiş bir kaftan! Mağazadan alışveriş yapma keyfini sürdürebileceğiniz mudo.com.tr’de hem evler hem de gardıroplar için aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Üstelik yeni yılda World’e özel 10 taksit ve ‘Şimdi Al 2013’te farkıyla hem pratik hem de avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı