Gazete Vatan Logo
Magazin Yeni yılda bereket hediye edin

Yeni yılda bereket hediye edin

Bereketi ve doğruluğu simgeleyen “Nar”, mücevher tasarımcısı Ayşe Rodoslu’nun tasarımı kolye ile hayat buluyor. Yeni yılda kendine ve sevdiklerine bereket hediye etmek isteyenler için altın ve yakut taşlarla bezenmiş “Nar” kolye ve tasarımcının modern, yalın ve minimal tasarımlarından oluşan koleksiyonları; Beymen İstinyePark, Beymen Kavaklıdere, Midnight Express Bebek, Bodrum Yalıkavak Palmarina, Designers of OZ Alaçatı ve Alsancak mağazalarında satışa sunuyor. Nar kolye 2375 TL.

Pırıltılı, neşeli, şeker küpeler...

Doğada nadir bulunan taşlardan pembe kuvars, Tekin Seyrekoğlu imzasıyla genç hanımlar için zarif bir tasarıma dönüşüyor. Pırlanta bezeli çiçekleri ışıltı yayıyor. Fiyatı: 7 bin 465 dolar. www.seyrekoglu.com

Yılbaşı davetlerinin en çekici kadınları

Özgün, modern şehirli kadınlar için tasarımlar yapan Herry, “Moonlight” temasıyla yeni yıl davetleri için de sade ama bir o kadar da feminen, cezbedici modeller hazırladı. www.herry.com.tr

Şık ve trend ayaklar!

Dünyadaki trend ve yenilikleri yakından takip eden ve başarıyla koleksiyonlarına yanstan Nine West, sofistike, çarpcı ve dikkat çekici modelleriyle göz dolduruyor. Her yaşa ve her zevke uygun birbirinden şık ürünler Nine West mağazalarında ve www.ninewest.com.tr’de.

Haberin Devamı

Klasik ve modern bir arada

Belle Atasay

Stil sahibi, modern kadınların vazgeçilmez tutkusu olan Belle Atasay; yarı değerli taşlarla renkli bir şıklık yaratılabileceğinin en iyi örneği olma niteliği taşıyan Belle küpe ile mücevherin ışıltısını renklerin enerjisiyle bütünleştiriyor.

Saat stilinde kış esintisi sürüyor

Önemli dünya markalarının ve lüks saat markalarının tek yetkili Türkiye distribütörü Saat&Saat, şıklığın ve asaletin bir arada bulunduğu saat ve aksesuar modelleriyle yeni yıla hazır! Versace, Salvatore Ferragmo, Emporio Armani, Gc, Guess, Tommy Hilfiger gibi markaların yeni sezon saat koleksiyonunda yer alan metal ve deri kayışlı modellerde renkli kadranlar hakim. www.saatvesaat.com.tr

ette kids’ten çocuklar için şıklık

Ette Kids tarz modelleriyle hem çocukların hem de annelerin kalbini kazanıyor. Trendy kesimli ceketler, pantalonlar, gömlekler ve elbiseler şıklığı garanti ediyor. Sevimliliği modellerine yansıtan ette kids koleksiyonu oldukça renkli. www.ettekids.com

Haberin Devamı

Sezonun en ışıltılı parti gardırobu: Koton

Koton Partywear’ın birbirinden zarif ve ışıltı gece elbiseleri 2014-15 Sonbahar-Kış sezonunun en eğlenceli anlarında stil sahibi bir şıklık sunuyor. Bu gösterişli ve özel koleksiyonla Koton Kadını kış partilerinde etkileyici bir iz bırakıyor, şıklığıyla konuşturuyor.

Kipling yeni yılda da çok renkli

Şık ve özgür tasarımların öncüsü olan Kipling, yılbaşı alışverişi için geniş bir yelpaze ile birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Kipling’in yeni yıla özel hazırlamış olduğu koleksiyonunda yer alan mavi, kırmızı ve turuncunun en güzel tonlarını bir arada sunançantalar ile renkli ve enerjik bir yıla hazır olun.

Divarese’den siyah-beyaz

Siyah ve beyaz aşkından doğan monokrom akımı, stiline güç katmak isteyen kadınlar için hayat buluyor. Siyah ve beyazı iddialı tasarımlarla birleştiren Divarese yoğun iş temposunda koşturan şehirli kadınlar için rahat ve şık bir görünüm sunuyor.

Haberin Devamı