Gazete Vatan Logo

Yeni yılda 70’den fazla yeni model!

Yeni yılda 70’den fazla yeni model!

Otomotiv dünyası 2015 yılına hızlı giriş yapacak. Rekor sayıda yeni model sizlerin beğenisine sunulacak. Markalar 70’den fazla 2015 model otomobili piyasaya sürecek. Süper lüksten A segmentine, SUV’lardan üstü açıklara kadar 2015 modeller yollara çıkacak. Mayıs ayında düzenlenecek Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı, pazarın daha da hareketlenmesini sağlayacak. Otomobil tutkunları bu yıl adeta yeni modellere doyacak. Türkiye’deki tüm markaların yenilikleri 3 gün boyunca VATAN Gazetesi’nde yer alacak. Bol otomobilli yıllar...

OPEL CORSA’YA YENİ İMAJ

Opel 2015’te en önemli kozlarından biri olan yeni Corsa’yı piyasaya çıkaracak. Paris Motor Show’da görücüye çıkan otomobil, Şubat’ta showroom’lardaki yerini alacak. Daha dinamik hatlara kavuşan yeni Corsa’da 115 beygir gücünde 1.0 litrelik ekonomik motor da bulunacak. 1.6 litre dizel otomatik seçeneği ilk çeyrekte Mokka’da, ikinci çeyrekte Astra’da ve üçüncü çeyrekte Insignia’da kullanılacak. Yılın ikinci çeyreğinde Astra modeli makyajlanıyor.

Haberin Devamı

YENİ AUDİ Q7 KİLO VERDİ

AudI’NİN lüks SUV modeli Q7, Mayıs’ta showroomlar’daki yerini alacak. Audi’nin yeni tasarım çizgisini taşıyan Q7’nin en önemli özelliği 325 kilogram hafiflemesi. Audi, yenilenen A4 modelini de Ekim ayında satışa sunacak.

BENTLEY’DEN HEM SPORTİF HEM GÜÇLÜ

İngiliz Bentley, Mulsanne Speed’le lüks otomobil kavramına yeni bir anlayış getirdi. 4 kapılı otomobile ilk bakışta Bentley’in klasikleşen ön ızgarası göze çarpıyor. Mulsanne Speed’de 530 beygir güç sağlayan 6.7 litre hacimli motor yer alıyor. Mulsanne Speed, 0’dan 100 km/s’ye 4.9 saniyede çıkıyor. Maksimim hızı 305 km/s. Araç ikinci çeyrekte gelecek.

EFSANE FORD MUSTANG MÜJDESİ

Ford, yeni Mondeo’yu ilk çeyrekte satışa sunacak. Sportif Fiesta Red ve Black, yeni S-MAX ikinci çeyrekte satışta olacak. Yeni C-MAX ile yeni Grand C-MAX, Focus ST ve Fiesta ST ikinci yarıda geliyor. Ford’un lüks markası Vignale üçüncü çeyrekte, Mustang Temmuz’da yola çıkacak.

JAGUAR XE İLE KÜKREYECEK

Borusan Otomotiv’in temsilciliğini aldığı Jaguar, 2.0 litre dizel motorlu XE’yi Haziran ayında getirecek. Otomobil, BMW 3 Serisi ve Mercedes C Serisi’ne rakip olacak. Borusan Otomotiv, XE’yle yüksek volümlü satışlara ulaşmayı planlıyor.

Haberin Devamı

OUTBACK’TE GÜVENLİK İLK SIRADA

Subaru baştan aşağıya yenilenen Outback modelini Şubat ayında satışa sunacak. Yeni Outback, güvenlik açısından yüksek donanım seviyesiyle dikkati çekiyor.

240 BEYGİRLİK PASSAT

2014’ün lideri olan Volkswagen, yeni yılda özellikle Passat’a ağırlık verecek. Kasım’da yollara çıkan, tasarımı ve teknolojisiyle artık lükslere rakip hale gelen yeni Passat’ın 240 beygir güç üreten 2.0 TDI 4 MOTION versiyonu piyasaya sunulacak. Tasarruflu Bluemotion teknolojili Passat da Volkswagen’in yenilikleri arasında bulunuyor.

MAZDA CROSSOVER MODASINA UYACAK

Avrupa’da en hızlı büyüyen segment olan B SUV modasına Mazda da uydu. Japon marka küçük SUV modeli CX-3’ü ilk kez Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Araç bu yılın ilk yarısında Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni CX-3’te 1.5 litre dizel SKYACTIV-D ile 2.0 litrelik SKYACTIV-G benzinli motorlar yer alacak. Mini SUV hem manuel hem de otomatik şanzımanla satılacak.

Haberin Devamı

CİTROEN C4 VE DS5 MAKYAJ GEÇİRECEK

2014’ün ikinci yarısında yeni C1 ve sıradışı modeli Cactus ile atağa kalkan Citroen, 2015 yılında lokomotif ürünü C4’ü yeniliyor. İkinci çeyrekte facelift C4, tüketicilerin beğenisine sunulacak. Lüks model DS5 de ikinci çeyrekte makyajlanacak. Yılın üçüncü çeyreğinde hafif ticari aracı Berlingo yeni yüzüyle satışta olacak.

MİTSUBİSHİ’DEN ARAZİYE TAZE KAN

MITSUBISHI yılın ikinci yarısında pick-up segmentinin lideri konumundaki L200’ün yeni yüzünü tüketicilerle buluşturacak. Türkiye‘de önemli satış grafiği elde eden ASX’in dizel versiyonu ikinci yarı yola çıkacak.