Gazete Vatan Logo
Magazin Yeni yıl ruhu zirvede!

Yeni yıl ruhu zirvede!

‘500 TL al, 350 TL öde’ kampanyası ile yılbaşı ruhunu zirveye taşıyan D’S Damat, müşterilerine aynı zamanda % 50 indirim fırsatı da sunuyor

Yeni yıl ruhu zirvede!

Yeni yıla girerken abartıdan uzak fakat özenli görünmek isteyen erkeklerin tercihi D’S Damat, pantolondan gömleğe, takım elbiseden cekete sezonun en stil ve en şık seçeneklerini zengin renk yelpazesi, her bedene uygun kalıpları ve kaliteli kumaşıyla sunuyor. Nano Care gömlekler ve kolay ütülenen kumaşı ile Easy Care gömlekler özgün bir hediye seçeneği olurken, kravat, kol düğmesi, çanta, cüzdan gibi aksesuarlar da D’S Damat’ta sizleri bekliyor. D’S Damat, kış koleksiyonuyla şıklık katarken aynı zamanda 500 TL al ve 350 TL öde ve seçili ürünlerde %50 indirim fırsatıyla da yılbaşı için rahatça alışveriş yapmanızı sağlıyor.

Kırıklara elveda
Düzleştiricilerin saç uçlarını kırdığı, zarar verdiği günler geride kaldı. Philips Kırık Önleyici Düzleştirici, UniTemp sensörü ve pürüzsüz seramik plakaları bir araya getiren SplitStop Teknolojisi ile %95’e kadar kırılmaların önüne geçiyor. Seramik tabakalar ise sürtünmeyi en aza indirirken, içerisinde yer alan keratin ile saçlarınızın güçlü ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Beylere özel bir hediye
Beyler evlerdeki ufak tefek tamirat işlerini üstleniyor. Ancak tüm bu işleri olabildiğince kolaylaştıracak el aletlerine de mutlaka ihtiyaç duyuyor. Dünyanın önde gelen markalarından Panasonic, yeni yıla girerken beylere özel bir hediye düşünenlere, Panasonic Kombo Set ile son derece kullanışlı bir alternatif sunuyor.
Gösterişli seçimler
Calvin Klein, yeni yılı elegan ve gösterişli koleksiyonu ile karşılıyor. Zamanı değerli kılan koleksiyonun iddialı tasarımı gold saatler, saatlerin şıklığını tamamlayan gold ve siyahın mükemmel uyumu kolye ve küpeler, yeni yılın arzu nesnesi olmaya aday.
Hediye Dağıtıyor
Hayatının her alanında giyimini önemseyen erkeklere hitap eden Kiğılı, yılbaşında lüks hediyeler dağıtıyor. 1 Aralık - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Kiğılı’dan hem kendiniz hem de sevdikleriniz için alacağınız hediyeler, 1 Audi A3, 10 adet iPhone 8, 10 adet iPad ve 10 adet Playstation 4 Pro kazanma şansını ayağınıza getiriyor. Hediye çekilişine katılmaya hak kazanmak için 200 TL ve katlarında alışveriş yapmak, ardından faturanın altındaki şifreyle SMS veya web sitesi üzerinden 7 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapmak yeterli oluyor.
Tatil yap yakıt kazan
Setur ile iş birliğine imza atan OPET, 27 Aralık 2017 tarihine kadar Setur’dan tek seferde 3.000 TL ve üzeri yurt dışı paket tur alan veya yurt içi otel rezervasyonu yaptıranlara, 100 TL değerinde yakıt puan hediye ediyor. Cep telefonlarına yüklenen yakıt puanlar, 30 Nisan 2018 tarihine kadar OPET istasyonlarında benzin ve motorin alımında kullanılabilecek.
Siyah çizgisi
2017/18 Sonbahar /Kış sezonuna yeni imajı ile giriş yapan LOFT’un Black çizgisi göze çarpıyor. Marka, yılbaşı gecesi jean giyerek de şık olunabileceğini kanıtlayan kombinler sunuyor. Mom jean modeller, deri garniler, ince trikolar, metal aksesuvarlar, siyah ve gri tonlarının hakim olduğu bordo ekoseler ile zenginleşen renk yelpazesine sahip ürünler, kreatif çözümlemeler ve minimalist çizgilerden oluşuyor.
Yılbaşı Minnie’si
TAÇ, ev tekstilinde yılbaşı desenlerini tercih etmek isteyenere özel Minnie Mickey temalı nevresim takımı, havlu seti ve dekoratif yastık hazırladı. Büyükten küçüğe herkesin sevdiği Disney karakteri Minnie Mickey’nin yeni yıl heyecanını yansıtan TAÇ’ın ürün grubunda kırmızı, beyaz ve yeşil renklerin uyumu dikkat çekiyor.

Haberin Devamı