Gazete Vatan Logo

Yeni tarama lazer ile epilasyonda kurallar değişiyor

Yıllardır kadın ve erkeklerin önemli problemi olan tüyler için geliştirilen son teknoloji Türkiye’de. Karma atımlı tarama lazer kısa sürede çözüm sunuyor.

Yeni tarama lazer ile epilasyonda kurallar değişiyor

Modern insanın önemli sorunu olan tüyler için geliştirilen yeni lazer teknolojisi Türkiye’ye geldi. Karma atımlı Scanner (Tarama) Diode Lazer ile tüm vucüt için işlem 60 dakikada tamamlanırken, daha az acı daha etkili sonuç, her cilt rengine her mevsim uygulanabilme özelliği ile dikkat çekiyor. Uzman Dr. Rasime Erkan bu yeni teknoloji lazeri anlattı.

Dünyada Alexandrite ve Diode olmak üzere iki cihaz türüyle çözüm sunan lazer epilasyonda, Amerika başta olmak üzere çoğu ülkede en çok Diode lazerler tercih ediliyor. Yeni teknolojiler Diode sistemlere önemli ve farklı özellikler getirdi. Son teknoloji 4’üncü Nesil Karma Atımlı Tarama lazer teknolojisi, bu her iki lazer tipini birleştirerek mix atımlı Tarama Lazer epilasyon sisteminin öncüsü oldu diyebiliriz.

Tarıyıcı tüyler için devrede

İş hayatının ve bilgisayar kullanan herkesin yakından tanıdığı scanner bu kez kıllar için iş başında. Normalde tüm dokümanları en ince detayına kadar tarayarak bilgisayara aktaran scanner (tarama), 4’ünca nesil karma atım Diode lazer epilasyonda ise geniş başlığı ile tüm kılları tarayarak özel atış yaparak kıl köklerini etkiliyor.

Haberin Devamı

Günümüzde özellikle de İstanbul’da en büyük sorun olan zamansızlık problemi bu yöntem ile ortadan kalkıyor.

4’üncü nesil teknoloji

Eski sistemlerde cilt ve kıl tipine göre yaklaşık 90 ile 150 dakikaya kadar süren tüm vücut lazer artık 60 dakikaya düşüyor. Bu neredeyse çalışanlar için öğlen arasında işlem yaptırmaya imkan veriyor.