Gazete Vatan Logo

Yeni ‘seri’ Ordu’dan 8 cinayet kuşkusu

Ordu’da gasptan gözaltına alınan, evinde, ormanda cesedi bulunan Türedi çiftine ait silahlar ve malzemeler çıkınca cinayet şüphelisi Mehmet Ali Çayıroğlu tutuklandı. Polis, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu’nun ölümüyle ilgili de bağlantısını belirledi.

Yeni ‘seri’ Ordu’dan 8 cinayet kuşkusu

Ordu’nun Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde bir evde 4 gün önce 2 kişi gaspa uğradı. Elleri tersten kelepçelenerek 2 bin 300 TL parası alınan 2 kişi, kelepçelerden kurtularak yardım istedi. Jandarma soruşturma başlatılırken, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Mehmet Ali Çayıroğlu, önceki gün polis tarafından yakalandı. Akkuş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Çayıroğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Aramadan çıkanlar

Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu’nunKaraçal Mahallesi’ndeki ev ve işyerinde jandarma tarafından arama yapıldı. Aramalarda, 23 büyük ve küçükbaş hayvan, tek kırma 3 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 17 av tüfeği fişeği, 151 kurusıkı tabanca mermisi, 4 cep telefonu, 230 plastik kelepçe, 1 eski tip askeri kamuflaj, askeri palaska, şapka, 400 dolar ile bir miktar para ele geçirildi. Mehmet Ali Çayıroğlu’nun jandarmadaki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği ifade edildi. Çayıroğlu, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Hayvan hırsızı

Aramalarda ele geçirilen hayvandan birisiyle bir av tüfeğinin 3 Mayıs günü Dağyolu Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinde kaybolan, yapılan aramalarda 8 kilometre uzakta, ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu (60) adlı kadına ait olduğu tespit edildi. Köseoğlu’nun oğlu Recai Köseoğlu (60), tüfek ile hayvanın annesine ait olduğunu teşhis etti.

Kurusıkı da ölen çifte ait

Evde bulunan bir cep telefonuyla kurusıkı tabancalardan birinin de 31 Temmuz günü ilçeye bağlı Karaçal Mahallesi’nde mutfak tüpü ile zehirlendiği yönünde işlem yapılan, Senai Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait olduğu saptandı. Evdeki bir kadın çantasının da Ümit Türedi’yi ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine Türedi çiftin de cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerine araştırmalar bu yöne kaydırıldı.