Gazete Vatan Logo

Yeni semti Bahçekent

Sur Yapı, Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği iki etaplı projenin 669 dairelik ilk etabı Semt Bahçekent’i satışa sundu. Bölgede 600 milyon TL değere sahip 1.000 konut yapılacak

Yeni semti Bahçekent

Sur Yapı, 2017 yılındaki yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Koşuyolu projesini satışa sunan Sur Yapı, şimdi de Bahçekent’te Emlak Konut GYO arsasında hayata geçireceği projeye başlıyor. İki etepta inşa edilecek projede yaklaşık 1.000 birim bulunacak ve toplam değeri 600 milyon liraya ulaşacak.

Semt Bahçekent’ adı verilen projenin ilk etabında 669 daire ve 26 ticari alan bulunuyor. Projede daireler lansmana özel 195 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Emlak Konut ihalesi ile Bahçekent bölgesinde 2 etaplı bir projenin yapımını üstlendik. Semt Bahçekent projemiz bunlardan ilki” dedi.

Metrekaresi 2 bin 950 lira

Birinci etabında 669 daire ve 26 ticari alanın yer aldığı projenin lansmana özel 195 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta olduğunu anlatan Elmas, şunları söyledi: “Metrekare fiyatlarının 3 bin 800 TL civarına geldiği bölgede lansmana özel 2 bin 950 liradan satışa çıkarak hem oturumcuya hem de yatırımcıya ilk günden kazandırmayı hedefliyoruz. Üstelik lansmana özel yüzde 5 peşinatla satışlara başlıyoruz. Projede ticari alanların yerleşimini dışa dönük olacak şekilde düşündük. Böylece tüm bölgeye hizmet sağlayacağız. Bölgenin gelişimi için yaklaşık 600 milyon lira değere sahip yatırım yapacağız. Projelerimiz ile bölgeye değer katmaya hazırlanıyoruz.”

Haberin Devamı

145 dönümlük parka komşu

HEM yatırımcıya hem oturumcuya hitap eden Semt Bahçekent’te yansıma havuzları, su merdivenleri, köprüler ve göletlerin yanı sıra pergola oturma alanları, çocuk oyun alanları, çim aktivite alanları ve koşu ringi de bulunuyor. Projenin sosyal imkanları arasında fitness salonu, saunalar ve yüzme havuzu da yer alıyor. 145 dönümlük Hayat Parkı’na komşu konumda olan proje, ulaşım ağlarına da yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, 2019 yılında tamamlanması beklenen metroya, TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara otoyoluna yakın konumda bulunuyor.