Gazete Vatan Logo

Yeni Ranger’la araziye uydu

Yeni Ranger’la araziye uydu

Türkiye’de yeni pick-up modellerinin pazara sunulmasıyla büyük hareketlilik yaşanıyor. Toyota Hilux ve Nissan Navara’dan sonra yenilenen Ford Ranger yollara çıktı. 2015’te Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ranger, kaslı tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4x4 çekiş kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde yüzde 17’ye varan iyileşmesiyle dikkati çekiyor.

Ranger’ın 160 beygir güç üreten yeni 2.2 litre TDCi motoru 150 beygirlik eski jenerasyona göre daha yüksek performans sergiliyor.

4x4 Wildtrak ile sunulan 200 beygir gücündeki 5 silindirli 3.2 litre TDCi, ailenin en güçlüsü olarak performansı en üst seviyeye çıkarıyor. Ranger’da, 4x2 ve 4x4 modelleri 6 ileri manuel ile otomatik şanzımanla müşterilere sunuluyor. Manuel şanzımanlı 4x2 araç, 100 km’de ortalama 6.8 litre yakıt tüketiyor.

Gücümüze güç kattı

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Yenilenen Ford Ranger, yükselen pick-up segmentinin en iddialı modeli olacak, ticari gücümüze güç katacak” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı