Gazete Vatan Logo
Magazin Yeni klibi çıktı!

Yeni klibi çıktı!

Yeni klibi çıktı!

Türk pop müziğine 90’lı yıllarda yaptığı hareketli şarkılarla damgasını vuran “Ah Canım” Ahmet, müzisyen ve Moda tasarımcısı Aslı Jackson ile birlikte hayata geçirdiği “Bla Bla Bla” adlı maxi-single çalışması sevenleriyle buluştu. Ahmet Akkaya ve Aslı Jackson’ın birlikte seslendirdiği Türkçe sözlü dans parçası “Bla Bla Bla” nın yapımcı ve süpervizörü ise Kenan Doğulu.

1998 yılında çıkardığı “Aşk” albümü sonrasındaki uzun sessizliğini 2010 yılında “Metropol” adını verdiği son albümüyle bozan Ahmet Akkaya, müzik dünyasına Aslı Jackson ile birlikte çıkardığı yeni maxi single çalışmasıyla geri döndü. Bla Bla Bla, 7 Aralık Pazartesi günü müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Türkçe sözlü dans müziği türündeki Ahmet Akkaya ve Aslı Jackson imzalı ‘’Bla Bla Bla’’ pop müzik ve pop art tasarımların etkileyici sentezinden oluşuyor. Parçanın beş ayrı versiyonunun bulunduğu maxi single’a, Türkiye ve yurtdışında önemli kulüplerde ve partilerde çalan DJ Can Hatipoğlu’nun yanısıra, DJ Tag ve DJ MeMZy de katkıda bulundu. Ahmet Akkaya iseBla BlaBla orijinal klip versiyonu ve Bla Bla Bla Lounge’u aranje etti.

Haberin Devamı