Gazete Vatan Logo

Yeni iPhone SE ne zaman gelecek?

Apple'ın bir sonraki 4 inç'lik telefonu ne zaman gelecek? Bu iddiaya göre çok da yakında değil!

Yeni iPhone SE ne zaman gelecek?

iPhone SE, Apple'ın bugünkü iPhone serisindeki diğer telefonlara kıyasla garip bir cihaz. 4 inç'lik ekrana sahip iPhone SE, eski, klasik tasarımı kullanıyor. Bununla birlikte telefon, hem uygun fiyata, hem de güçlü bir donanıma sahip. Peki bir sonraki iPhone SE ne zaman gelecek?

iPhone'ların her sene yenilenmesine alışığız ancak iPhone SE'de durum biraz farklı olacak gibi görünüyor. Apple ile ilgili verdiği bilgiler genellikle doğru çıkan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'ya göre iPhone SE, Mart 2017'de yenilenmeyecek. Apple, bunun yerine üst seviye iPhone'unu güncellemeye odaklanacak.

Bu arada Kuo, "Noel" döneminde satışların düşebileceğini söylüyor. İddiaya göre Apple, bileşen sağlayıcılarının fiyatları düşürmesini istiyor ancak bunun fiyatlara bir indirim olarak yansımasını beklememekte fayda var.

iPhone SE, Apple'ın A9 işlemcisiyle geliyor (iPhone 6S ile aynı işlemci) ve bu bilgiler doğruysa, iPhone SE satın almayı düşünenlerin "yeni bir iPhone SE çıkacak mı" düşüncesiyle beklemelerine pek gerek yok.

Haberin Devamı