Gazete Vatan Logo

Yeni iPhone SE bu ay tanıtılabilir

iPhone SE modelinin yenilenecek sürümü Apple'ın bu ay gerçekleştireceği etkinlikte resmi olarak tanıtılabilir. Yeni iPhone SE modelinin, 128 GB depolama seçeneğiyle geleceği söyleniyor.

Yeni iPhone SE bu ay tanıtılabilir

Apple'ın bu ay gerçekleştirmesi beklenen etkinliğinde, 4 inç ekran boyutlu yeni iPhone SE modelinin tanıtılacağı konuşuluyor.

Bu dedikodu, ABD'li mağaza Target'ın stoklarındaki iPhone SE modellerini Apple'a geri göndermesi üzerine iyice kuvvetlendi. Sözünü ettiğimiz modeller hem Sprint operatörüne bağlı hem de operatör bağlantısı olmayan 16 ve 64 GB SE modellerini kapsıyor.

iPhone SE (2017) özellikleri nasıl olacak?
Söylentilere göre yeni iPhone SE yine 4 inç ekran boyutuna sahip olacak. Henüz yeni modelin tüm teknik özellikleri bilinmiyor. Ancak yüksek ihtimalle mevcut 16 GB ve 64 GB versiyonlarının yerine 32 GB ve 128 GB modellerinin olması bekleniyor.
Bu arada yeni iPhone SE modeli, etkinliğin ana konusu olmayacak. Apple bu etkinlikte 10.5 inç iPad Pro ile birlikte kırmızı renkli iPhone 7 modellerini tanıtacak.
Bakalım ilk iPhone SE modelinde satış tarafında çok da aradığını bulamayan Apple, yenilenmiş sürüm sonrası tüketicilerden nasıl bir geri dönüş alacak.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı