Gazete Vatan Logo

Yeni Honda Jazz 4.5 lt tüketecek

Honda'nın küçük sınıftaki temsilcisi Jazz yenilendi. Bu yıl içinde Türkiye'ye ithal edilecek yeni Jazz hibrit motora sahip.

Yeni Honda Jazz 4.5 lt tüketecek

2020 model Honda Jazz e:HEV, hibrit teknolojisinin yanı sıra barındırdığı donanım ve teknolojilerle sınıfının standartlarını yeniden belirlemeyi hedefliyor. e:HEV hibrit teknolojisi ile üç farklı sürüş modu sunan yeni Honda Jazz EV Drive modu ile şehir içi sürüşte olağanüstü bir performans sunuyor. Yeni Honda Jazz’ın 109 PS (80kW) sistem gücü ve 253 Nm tork üretimi etkileyici bir performans seviyesi sunarken, 102 gr/km (WLTP) karma CO2 emisyon salım değeri ve 4,5 lt/100 km (WLTP) yakıt tüketimi değerleri çevre dostu ve ekonomik bir yapı sergiliyor.

Bagaj hacmi büyük

Araç içi bağlanabilirlik çözümleri Honda Personal Assistant dahil birçok hizmeti beraberinde getiriyor. Honda Jazz ayrıca sunduğu ‘Sihirli Koltuklar’ aracılığıyla 1.203 litreye varan bir bagaj hacmi ile fonksiyonellikte standartları yukarı çekiyor. Kapsamı genişleyen ‘Honda Sensing’ güvenlik teknolojileri ise araçta standart olarak sunuluyor. Araç Avrupa'da yazın, Türkiye'de ise yıl sonuna doğru satışa çıkacak.