Gazete Vatan Logo

Yeni hayat istedi hayata altın vuruş yaptı!

Antalya’da lise yıllarında bir arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken kendisi aynı batağa saplanan 25 yaşındaki Seçil Aşık, 3 yıl süren tedavinin ardından önceki gün bir arkadaşıyla uyuşturucu kullandıktan sonra yaşamını yitirdi

Yeni hayat istedi hayata altın vuruş yaptı!

Lise 2’nci sınıfta sevdiği bir arkadaşını uyuşturucudan uzaklaştırmaya çalışırken kendisi uyuşturucu bağımlısı olan Seçil Aşık, Antalya Narkotik Büro’nun ‘Bir Bağımlı Bir Hayat Projesi’ kapsamında 3 yıl süren tedavinin ardından madde bağımlılığından kurtuldu. Tiyatro ve makyaj üzerine eğitim alan Seçil Aşık, iddiaya göre önceki akşam arkadaşı İrfan B. ile Yüksekalan Mahallesi’nde bir eve gitti. İkili burada uyuşturucu madde kullandı. Daha sonra yemek yiyen ikiliden Seçil Aşık rahatsızlandı. Fenalaşan Seçil Aşık için arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra özel bir hastaneye götürülen Aşık, doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Arkadaşı gözaltına alındı

Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Seçil Aşık’ın cesedinde inceleme yaptı. İncelemede, Seçil Aşık’ın sağ kolunda iğne izleri tespit edildi. Aşık’ın uyuşturucu maddeye bağlı yaşamını yitirmiş olabileceği, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği kaydedildi. İşlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Aşık’ın cenazesi, Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Aşık’ın arkadaşı İrfan B. ise gözaltına alındı.

Haberin Devamı