Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 8. Bölümde neler olacak?

Yeni Gelin geçen hafta ekranlara 7. Bölümü ile geldi. Sabırsız hayranlarını bekletmeyen yapımcılar ise dizinin ardından Yeni Gelin 8. Bölüm fragmanını yayınladı. Peki Yeni Gelin 8. Bölümde neler olacak?

Yeni Gelin 8. Bölümde neler olacak?

Yeni Gelin dizisi Show Tv nin yeni yapımlardan birisi. Dizinin konusu ise birbirine aşık genç çiftin büyük kültür farklarına rağmen evlenip mutlu olma çabasını anlatıyor. Keza dizinin baş rollerindeki oyunculardan Jessica May Brezilyalı bir manken. Dizideki karakteri de Türkiye’ye yabancı bir kadının hayatının adamı için her şeyi bırakıp Adana topraklarına yerleşmesini ve orada yaşamasını anlatıyor. Jessica May’in güzelliği ve sevimli aksanı ile dizinin mizahi yapısı birleşince ortaya eğlenceli dizilerden birisi çıkmış.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni Gelin 8. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Yeni Gelin 8. Bölümü fragmanında Nazgül aldatılmanın acısını herkesten çıkarıyor. Evi birbirine katıyor. Konağın kadınları ise onu sakinleştirmeye çalışıyor. Konakta ise yeni gelin olarak ve de Nazgül’e kuma olarak gelmesi beklenen Elmas için hazırlıklar yapılıyor. Kağan ise yediği nanelerden dolayı babası ona çok kızıyor. Bu sırada Şirin ise Ferhat’a onunla bir an önce evlenmesi için söylüyor. Elmas’ın yeni gelin olarak gelmesi yüzünden işler iyice karışıyor ve Bella bu karmaşanın ortasında kalıyor.

Haberin Devamı

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde Bella’nın neler yapacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni Gelin 8. Bölüm 29 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Yeni Gelin 7. Bölümde Neler Oldu?

Kalender Ağanın konağın kadınlar ile başı derdi girdi. Kadınlardan gizli bir kaçamak yapmak istedi ama konağın sinsi kadınları Kalender Ağayı suçüstü yaptı. Bu sırada aralarında çıkan hengameden sonra Kamil ve Kalender hastaneye kaldırıldı. Konağın kadınları ise doğruca nezarethaneye gönderildi. Nazgül ise aldatıldığını öğrendi ve kocası ile metresinin kaldığı otele gitti. Bu anlarda Bella onu yalnız bırakmadı. Nazgül ve kocasının metresi yüzleştiğinde ise kavga çıktı. Bu kavgada Bella araya girmeye çalışırken Nazgül’ün metresi olan Elmas merdivenlerden yere düştü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Elmas düşmesinden dolayı Bella dan şikayetçi oldu ve Bella mahkemeye çıkarılarak ceza evine gönderildi.

Haberin Devamı

Hazar ise Bella’ya bakan biri ile tutuştuğu kavgada adamı yaraladı. Adam bu durumdan dolayı şikayetçi oldu ve Hazar tutuklandı. Aşık çiftimiz aynı zamanda mapuslara düştüler. Bella ise koğuş tarafından sevilmedi. Burada da yeni gelin muamelesi yapılarak koğuşun tüm pis işleri Bella’ya yaptırılmaya başlandı.