Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin dizisi ilgi çekici senaryosu ve güçlü kadrosu ile sezona iyi giriş yapan dizilerden oldu. Başrolleri Brezilyalı model Jessica May ve yetenekli oyuncu Tolga Mendi’nin paylaştığı dizi bu hafta 6. Bölümü ekranlara geldi.

Yeni Gelin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Her hafta Cumartesi akşamları saatler tam 20:00 gösterdiğinde Show Tv ekranlarına gelen Yeni Gelin dizisi bu hafta biraz güldürüp biraz üzdü. Bu duygusal komedinin izleyicileri bölümün ardından hemen 7. Bölüm fragmanını beklemeye başladılar. İzleyicilerini bekletmeyi sevmeyen yapımcılar ise 7. Bölüm fragmanını yayınladılar.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni Gelin 7. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Hazar Bellayı eve geri getiriyor. Güzel ve romantik bir yemek yemek için gittikleri mekanda bir adamın Bella’ya bakmasından dolayı deliye dönen Hazar adama saldırıyor. Aralarında kavga çıkıyor ve Bella çok korkuyor. Diğer yandan Nazgül ise aldatıldığını öğreniyor ve öfkeden deliriyor. Kaan kaçacak delik ararken Nazgül o kadını bulup kadını bir güzel benzetiyor. Büyük bir arbede çıkıyor ve kadın merdivenden yuvarlanıyor. Tüm bu olaylara anlam veremeyen çok korkan Bella ise kendini büyük bir yanlışlığın içinde buluveriyor. Birde kendini mahkemede bulan Bella çok korkuyor. Kalender Ağa’nın eşleri ise hapishaneye düşüyor. Yeni bölümde birçok karakteri parmaklıklar altına görüyoruz. Bella ise düştüğü durumda bile yeni gelin olmasından dolayı kötü muamele göreceğini düşünüyor. Bol hareketli geçen fragmanının ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde Bella’nın neler yapacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni Gelin 7. Bölüm 22 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Yeni Gelin 6. Bölümde Neler Oldu?

Yeni Gelin 6. Bölümde, Bella evi terk etmişti. Adana’dan büyük bir üzüntü ile ayrılmak zorunda kalan Bella ne yapacağını düşünürken Hazar onsuzluğa dayanamadı ve Bella’yı eve geri döndürdü. Bella eve gelir gelmez Dilan’ı iyice bir benzetti. Dilan ise bu durumdan korkmak yerine Bella’ya zarar vermeye ant içti. Dilan herkese hayatı zindan etmek için konağa geri gelmenin yollarını aradı. Bu yüzden sürekli Möhteber’i darlıyordu. Möhteber ise Ağanın resmi nikahını kazanmak için yarışan kumalar ile meşguldü. Her ne kadar bu yarışta herkes kıran kırana çarpışsa da, yarış finalsiz bitti. Kalender Ağa ise Kamil ile beraber bir oyun tezgahladı. Bu oyun ile kumalarının hangisinin onu çok sevdiğini anlamaya çalıştı. Tüm her şeyini kaybetmiş gibi yaparak kumalarının tepkisini ölçen Kalender Ağa; hiç beklemediği durumlar ile karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı