Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV izleyicilerinin severek izlediği Yeni Gelin’in 3.fragmanı yayınlandı. Talihsiz aşıklar Bella ve Hazar’ı bu bölümde de oldukça komik ve aşk dolu anlar bekliyor. Yeni Gelin dizisi ile ilgili her türlü detaya ve yayınlanan fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Gelin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni bir dizi olmasına rağmen yayınlanan ilk 2 bölümü ile izleyicelere kendini çok sevdiren Show TV’nin romantik komedi dizisi Yeni Gelin’in 3.bölümü için iki fragmanı yayınlandı. İlk fragmanda görünen o ki, Şirin’i istemediği Baran ile evlenmekten kurtaran Bella ve Hazar, iki aşiret arasındaki anlaşmazlığın çığ gibi büyümesine sebep oluyor. Daha önceki anlaşmazlıklardan doğan gerilim zirveye tırmanıyor, Baran Ağa Bozok’ları bunun intikamını alacağını söyleyerek tehdit ediyor. İntikam için ne yapacağı ise başlı başına bir gerilim unsuru.

YENİ GELİN DİZİSİ FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ!


Dizinin yayınlanan 2.fragmanında işe, Bella’yı konağa geldiği ilk günden beri kabullenmeyip ona etmediklerini bırakmayan kayınvalideleri Möhteber, Ayşe ve Asiye’nin konağı terk ettiklerini görüyoruz. Kalender Ağa’nın kendilerini istemediğini düşündükleri için evlerini bırakıp gittiklerini söyleseler de bir işler çevirmişler gibi duruyor çünkü Hazar’ın çok üzgün görünen Bella’yı teselli etmeye çalıştığını görüyoruz. Dizinin başından beri çekmediği kalmayan Bella’nın bu hali herkesi üzmekle birlikte seyircilerimiz dizinin yeni bölümünde neler olduğunu merakla bekliyorlar.

Yeni Gelin Dizisinin Geçen Bölümünde Neler Olmuştu?

İlk bölümünde tanıdığımız sınır tanımaz aşıklar Bella ve Hazar’ın dertleri 2.bölümde de devam etti. Kendisini sevmediklerini ve istemediklerini belirten kayınvalideleri Bella’ya konaktaki gerekli gereksiz tüm işleri yaptırarak onu bezdirip kaçmasını sağlamaya çalıştılar ancak hesaba katmadıkları bir şey vardı ki, o da Bella’nın anne ve babasının gelmesiydi. Tıpkı Bella gibi yabancı bir gelin olan annesi Camilla ve babası Kamil konakta Bozok aşiretinin misafiri oldular. Kalender Ağa ne yapıp ne etti, onları konakta onlarla kalmaya ikna etti. Bu arada Hazar’ın eski sözlüsüyle değil de Bella ile evlenmesi yüzünden arası bozulan iki aşiret buzları eritmeye çalıştı ancak Kağan ve Baran başka bir anlaşmaya varırlar. Anlaşmaya göre Kalender Ağa’nın biricik kızı Şirin ile Baran Ağa evlendirilecek, böylece iki aşiret evlilik yoluyla birbirine bağlanmış olacaktır. Kalender Ağa kızına sormaya gerek duymadan anlaşmayı onaylasa da Hazar’ın bu konuda çekinceleri vardır, kardeşini hiç sevmediği biriyle evlendirmek istemez. Zaten Şirin de bu haberle kahrolur çünkü konağın çobanı olan Ferhat ile birbirlerine aşıktırlar. Bunu öğrenen Bella ne yapar ne eder Hazar’ın Şirin ile konuşmasını sağlar. Ancak Hazar’ın kendisine sorduğu soruda kimi kastettiğini yanlış anlayan Şirin, tamamen istemeyerek Baran ile olan evliliğini onaylamış olur. En sonunda Şirin’i istemeye gelen Baran’a Kalender Ağa onay verirken Şirin’in annesi Asiye ve Hazar vermezler.

Yeni Gelin Dizisinin Konusu

İspanyol Camilla ve Türkiye büyükelçisi Kamil’in kızı Bella, güzel olduğu kadar da saf ve iyi huylu bir kızdır. Bir şekilde yollarının kesiştiği Bozok aşiretinin varisi Hazar ile birbirlerine aşık olurlar. Hayatlarının aynı şekilde devam edeceğini sanan Bella, Hazar ile evlenip Çukurova’daki aşiret konağına geldiğinde işlerin hiç bildiği gibi olmadığının farkına varır. Çukurova’nın sayılı aşiretlerinden olan Bozok aşiretinin başı Hazar’ın babası olan Kalender Ağa’dır. Bella onunla çok sıkıntı yaşamaz ancak asıl sorun Kalender Ağa’nın eşleri olan Möhteber, Ayşe ve Asiye’dir. Bu üç kayınvalide Hazar’ın daha önceden nişanlı olduğu kızla evlenmesini isterken onun Bella ile, hem de yabancı bir kızla evlenmesini hazmedemezler ve onu bezdirerek konaktan kaçmasını sağlamaya çalışırlar. Her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Yeni Gelin dizisi şimdiden hızlı temposu ve yer yer kahkahalara boğan olaylarıyla seyircileri şaşırtmaya devam ediyor.

Haberin Devamı