Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Genç oyuncuların yanı sıra usta oyuncular ile de süslenen dizide bir de Brezilyadan ithal manken & oyuncu Jessica May bulunuyor. Özgün senaryosu ve komik karakterleri ile başladığı günden beri oldukça sevilen bir dizi olan Yeni Gelin; ekranlara gelen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yeni Gelin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Muayene olan Bella, çok istese de çocuğunun olamayacağını öğreniyor. Bu duruma çok üzülen Bella’yı kocası teselli ediyor. Tabi bu haber ışık hızında konakta yayılıyor. Konağın kadınları Bella’nın kısır olduğunu öğrenince bunu herkese söylüyor. Bella ile ilgili bu koza sahip oldukları için çok seviniyorlar. Kalender Ağa da bu durumu öğreniyor ve Hazar ile konuşuyor. Bella ise Hazar ‘ın çocukları olması gerektiğini bildiği için ona çocuk verecek birini bulmasını söylüyor.

Konağın kadınlarına karşı eltiler birliği oluşturuluyor. Kalender Ağanın eşlerinin saltanatını bitirmek için kurulan eltiler birliği işe yarayacak mı?

Korkut Dede’nin kafası yerine geliyor. Artık her şeyi hatırlayan dedenin yeni olaylara ne tepki vereceği merak konusu. Kamil ise Kamillanın onu aldattığından şüpheleniyor. Kalender Ağa ise konakta işlerin bu denli karışmasının ardından konakta olağan üstü hal ilan ediyor.

YENİ GELİN 10. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yeni Gelin 10. Bölümünde Bella çocuk sahibi olamayacağını öğrenmişti. Bu duruma çok üzülen Bella kimseye belli etmemeye çalışmıştı. Nazgül ise biricik arkadaşına yardım etmek istedi. Tabi bu yardımları aslında kocakarı yöntemleri üzerineydi. Bu yüzden hemen Bella’yı bir ebeye götürdü. Bu ebe birçok değişik yöntem deneyerek Bella’nın hamile kalmasına yardımcı olmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Kalender Ağa ise konağın kadınlarını güzel bir oyuna getirince kadınlar nikah isteklerinden vazgeçtiler. Tabii bu vazgeçiş başka bir talebi doğurdu. Bu defa da kadınlar Kalender Ağadan toprak istediler.

Kağan ise Elmas’ın yalanları ortaya çıkınca karısı Nazgül’e daha da yakınlaştı. Oldukça romantik ve özel anlar geçiren Nazgül ve Kağan Ağa bir nevi aşk tazelediler. Geçmişe de sünger çekmeye karar verdiler.