Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 10. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında komedi tadında bir senaryosu ile yayınlanan Yeni Gelin her hafta Cumartesi günleri evlerimize konuk oluyor. Dizide babasının görevi ile Türkiye’ye gelmiş güzel kızımız Bella, Hazar adından yakışıklı bir ağa ile tanışıp aşık oluyor. Bu aşıklar ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak isteyince olan oluyor. Yabancı gelin istemeyen Hazar’ın ailesi ve tüm bunlardan habersiz yeni bir eve yeni bir kültüre gelin gelen Bella. Yeni Gelin dizisi yayınlandığı ilk günden beri hoş kurgusu ve yetenekli oyuncuları ile tam puan aldı. Her hafta Cumartesi günleri ekrana gelen Yeni Gelin çok geçmeden 10. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yeni Gelin 10. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Yeni Gelin 10. Bölüm fragmanında yine olaylar olaylar. Kağan Ağa hamile olan karısını el üstünde tutuyor. Onu güzel yerlere götürüyor ve istediği yerleri gezdireceğini söylüyor. Elmas’ın ise geçmişi açığa çıkıyor. Bu durum Kağan’ın ondan uzaklaşmasına neden olurken, konağın kadınlarının da işine geliyor. Bella ise hamile olmadığını anlayınca koca karı yöntemlerinin eline kalıyor. Korkut Dede ise konağa korku salmaktadır. Elinde silahı ile parolayı bilmeyene geçit vermiyor. Konağın kadınları ise dededen nasıl kurtulacaklarını düşünüyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde evde yaşanacaklar büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni Gelin 10. Bölüm 13 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Yeni Gelin 9. Bölümde Neler Oldu?

Nazgül’ü sürpriz hamileliği evdeki tüm dengeleri değiştirdi. Konaktaki kadınlar yeni gelin Elmastan nefret ediyorlardı. Bu yüzden Nazgül’ün hamileliğini kullanmak istediler. Nazgül’ün hamile oluşu ve erkek bebek doğurma ihtimaline karşı Elmas’a psikolojik baskı uyguladılar. Kalender Ağa da yeni gelinin evde bulunmasından hoşnut değildi. Bu yüzden kadınlarına emir verdi. Konakta tüm işleri Elmas’a yaptırarak onu bezdirmelerini istedi. Keza konağın kadınları bu emre dünden hevesliydiler. Evdeki tüm işleri Elmas’a yaptırdılar. Elmas isyan etse de faydalı olmadı. Bella her ne kadar bu durumu üzülen tek kişi olsa da bir yandan yeni gelin sıfatında kurtulduğu için de seviniyordu.

Haberin Devamı

Tüm bu komik olaylar yaşanırken Kamil ise ciddi bir sorun ile karşı karşıya kaldı. Korkut bir iz sürüyordu. Yaşlılıktan dolayı hafızasının gidip gelmesi yüzünden birçok soruna sebep oldu. Korkut dede; Kamil’in yıllar önce aşk yaşadığı Yaylagül ‘ü gündeme getirdi. Bu kadının isminin açığa çıkması büyük olaylara neden oldu. Kalender ağa bir yandan babası bir yandan da konağın kadınları derken bir hengamenin içinde kaldı.

Yeni Gelin 9.bölümde konaktaki herkes piknik sefası yapmaya gitti. Piknikte huzur bulup rahatlamayı umarken, Kalender’in kadınlarının şapşallıkları ve aşırılıkları soluğu hastanede almalarına neden oldu.

Haberin Devamı