Gazete Vatan Logo

Yeni Focus’a süper üçlü!

Ford Focus, 6 ileri PowerShift otomatik şanzımanla donatılan 1.5 litre dizel motora Mayıs’ta kavuşuyor.

Yeni Focus’a süper üçlü!

2015’i ‘Otomobil Yılı’ olarak ilan eden Ford, vites yükseltmeye devam ediyor. Şirket yeni Mondeo, sportif tasarımlı Fiesta Red ile Fiesta Black’ten sonra merakla beklenen dizel-otomatik Focus’u piyasaya sunacak. Geçen yılın Kasım ayında lansmanı yapılan yeni Focus’un, 120 beygir güç üreten 1.5 TDCI dizel motorlu ve 6 ileri PowerShift otomatik şanzımanlı versiyonu Mayıs’ta piyasada olacak.

Otomobile ilk bakışta; trapezoid ön ızgara, yeni nesil ön far tasarımı, dörtgen formlu sis farları, kaslı motor kaputu ve tampon, ufaltılan arka far grubu, spoyler öne çıkıyor.

Yeni Focus, Trend X, Style ve Titanium olmak üzere üç donanım seviyesi ile satılıyor. Trend X donanım seviyesinde, alüminyum alaşım jantlar, manuel klima, ön sis farları, hız kontrol sistemi ve ayarlanabilir hız sınırlayıcı, deri direksiyon simidi, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Dinamik Tork Kontrolü ve Ford MyKey standart olarak sunuluyor. Yeni Focus’ta en fazla dikkati çeken özellik otomatik park sistemi. Araç paralel park yapmanın yanı sıra dikey olarak da park edebilen teknolojiye kavuştu.

Haberin Devamı