Gazete Vatan Logo

Yeni dünyayı anlatacaklar

Perakende Günleri, 23-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda perakende sektörünü buluşturuyor. Konferans, dünya çapında konuşmacıları bir araya getirmeye devam ediyor.

Yeni dünyayı anlatacaklar

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen organizasyonun öne çıkan konuşmacıları arasında, Why Nations Fail (Ulusların Düşüşü) kitabının yazarı dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, 2016’nın İş Kitabı Ödülü’nü kazanan Steven Van Belleghem, tüm zamanların en iyi 100 iş dünyası kitabı arasında yeralan ‘The Idea Book’un yazarı Fredrik Haren ve dünya teknoloji ödülü sahibi tasarımcı Daan Roosegaarde yer alıyor. Etkinlik, 20 ayrı konuşmacıyı ağırlayacak. Sektörün liderleri ‘perakendede yeni dünyayı’ anlatacak.

Multi Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Doğan Online Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun da etkinliğin konuşmacıları arasında. Perakende Günleri, Multi Turkey, Turkcell ve hepsiburada.com ana sponsorluğunda düzenlenecek. Etkinliğin son gününde Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı