Gazete Vatan Logo

Yeni bir ekol oluşuyor

Dervişoğlu İnşaat, Autoban Mimarlıkla birlikte kentsel dönüşümde yeni bir ekol oluşturuyor.

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

45 yıllık tecrübe

Türkiye'nin önemli mimarlık şirketlerinden Autoban mimarlık ile birlikte projeler geliştiren Dervişoğlu inşaat, kentsel dönüşümde yeni bir ekol oluşturarak dönüşüme büyük bir ivme kazandırdı. Yarım asra yaklaşan faaliyetleri ile bölgede sektörü ile ilgili oyun kurucu konumuna gelen şirket yeniliğe açık yapısı ile sürekli kendisini güncelleyerek faaliyetlerini sürdürüyor.

İnşaat üretim kalitesi konusunda Dervişoğlu inşaatın ciddi bir birikimi ve tecrübesi olduğunu belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu ,bir çok çalışması ile ödül alan Autoban mimarlık ile birlikte dönüşümde tasarım ve uygulama yönünden emsal olacak projelere imza atacağız dedi.

Kurumsal yönetim anlayışı, mimar ve mühendislerden oluşan profesyonel teknik kadrosu ile 45 yıldır İstanbul'a yakışır ve yarışır projelere imza atıyoruz diyen Erol Dervişoğlu, gerçekleştirdiğimiz projeler ile insanların kentsel dönüşüme olan heveslerini ve isteklerini arttırdıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Dervişoğlu İnşaatın mimari tasarımdan uygulamaya projelerinde büyük hassasiyet gösterdiğini, trent oluşturmayı, yeniliklere öncülük etmeyi ilke edindiğini belirten şirketin yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu, Autoban mimarlığın tasarım konusundaki başarısı ve detaylardaki mükemmeliyetçi anlayışı ile geleceğin örnek yaşam alanlarını inşaa etmiş olacağız dedi.