Gazete Vatan Logo

Yeni bir dijital yaşam rehberi

Filli Boya yeni bir dijital yaşam rehberi sunuyor.

Kurulduğu yıldan bu yana öncü ve yenilikçi bir tavır sergileyen Filli Boya, hayata geçirdiği Design Soul dijital dergisiyle, renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarıyor.

A' Design Award ödüllü

Üç ayda bir iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayınlanacak dergi, hayata dokunan bütün alanlarda zengin bir içerik sunuyor. Bu içerik; modadan sanata, dekorasyondan kişisel bakıma, spordan teknolojiye, yeme içmeden kitaplara kadar uzanıyor. Her alandan tanınmış ve ilginç portrelerin, analizlerin, röportajların yanı sıra, içerikler video ve müziklere destekleniyor.

Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya'nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markası arasına giren Filli Boya, dijital mecralarda hayata geçirdiği yeniliklerle karşınızda olmaya devam edecek.

Haberin Devamı