Gazete Vatan Logo

Yeni anne babalara özel!

0-12 Ay Bebek Gelişimi Eğitimi ile anne-babalar, büyükanne ve büyükbabalar bir araya geliyor.

Yeni anne babalara özel!

Bir bebeğin ilk yılındaki gelişimi oldukça önemlidir. Özellikle ilk haftadan itibaren tüm vaktini sadece beslenerek ve uyuyarak geçiren bebekler; aylar geçtikçe fiziksel, zihinsel ve psikolojik birçok değişim gösteriyor. Eve yeni bir üye gelince hayatının en muhteşem serüvenini yaşamaya başlayan yeni anne-babalar ve büyük ebeveynler ise bu dönemde bazı zorluklar yaşayabiliyor. Ancak bu heyecanlı ve zorlu yolculukta ihtiyaç duyulan her bilgiye 0-12 Ay Bebek Gelişimi Eğitimi ile kavuşmak mümkün.

Central Hospital tarafından düzenlenen eğitim programında uzman psikolog eğitmenliğinde; bebeğin bedensel, zihinsel, duygusal ve dil gelişim özellikleri; bebeğin aylarına uygun kişilik ve psikolojik özellikleri, bebekle doğru iletişim kurma yolları, aylara göre oyuncak seçimi, bebeğin hayata adaptasyonunu sağlamanın yolları hakkında bilgiler anlatılıyor.

Bebeğin ilk yıl boyunca yaşayacağı bedensel, zihinsel ve duygusal değişimler ile ilgili bilinmesi gerekenlerin anlatılacağı eğitime; yeni anne-babaların haricinde büyükanne ve büyükbabalar da katılabiliyor. Katılıcımlara ayrıca eğitim sonunda katılım sertifikası da veriliyor.

Haberin Devamı