Gazete Vatan Logo

Yeni amiral gemisi çalışırken görüntülendi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni yılda tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S9 çalışırken sızdırıldı. Sızdırılan görsele bakıldığın da teknoloji devi yeni amiral gemisinde çerçeveyi nerede ise tamamen kaldırıyor.

Yeni amiral gemisi çalışırken görüntülendi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni yılda yeni amiral gemisi S9’un tanıtımına yaklaşırken cihaz hakkında sızıntılarda bir bir paylaşılmaya başladı. Bu seferki paylaşılan görüntüde ise cihaz çalışır halde görünüyor.

Yüzde 90 oranında kasa çerçeve oranına sahip olması beklenen cihazın çok şık bir tasarıma sahi olduğu aşikar. Nerede ise çerçeveden tamamen kurtarılan S9’un sadece ahize ve ön kamerasının bulunduğu yerde incecik bir çerçeve görünüyor.

Fakat paylaşılan bu görüntü, Güney Koreli teknoloji devinin tanıtacağı telefonun gerçek görüntüsü olmaya

bilir. Paylaşılan görselin photoshop ürünü olma ihtimali de söz konusu. Ama tarif edilen cihaz ile nerede ise uyuşan cihazın bu şekilde çıkması da muhtemel görünüyor.

Ayrıaca paylaşılan sızıntı görselde cihazın özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yine S9 hakkındaki sızıntı bilgilere bakıldığında cihazın Snapdragon 845 işlemci ile geleceği ifade ediliyor ve 64GB hafızaya sahip olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı