Gazete Vatan Logo

Yeni 'iş' peşinde!

Fadıl Akgündüz, Sivas’a yatırım düşünüyor

JET-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Sivas Belediyesi’nin daveti üzerine, otel yatırımı konusunda incelemelerde bulunmak üzere Sivas’a geldi.
BBP’li Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kente 30 kilometre uzaklıkta bulunan Sıcak Çermik Kaplıcası’nın turizme kazandırılması için katıldığı her platformda işadamlarına yatırım çağrısı yaptı. Bu çağrılara ilk yanıt Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz’den geldi. Fadıl Akgündüz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün daveti üzerine yatırım araştırması yapmak üzere Sivas’a geldi. Başkan Ürgüp ile birlikte kentte incelemelerde bulunan Akgündüz, özellikle Sıcak Çermik Kaplıcası'nda yapılacak olan yatırımı olanaklarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Ürgüp’ü makamında da ziyaret eden Fadıl Akgündüz şunları söyledi:

“Başkanımızın daveti üzerine Sivas’a geldik. İnşallah başkanımızın da desteğiyle Sivas’ta yatırım yapmayı düşünüyoruz. Sivas’ı gezeceğiz bakacağız. Havaalanından buraya gelirken gördüğümüz kadarıyla gelişmiş bir Anadolu kenti ve Orta Anadolu da güzel bir yatırımı hak eden bir şehir. İnşallah güzel bir çalışma yapacağız. Davet için belediye başkanımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyorum.”
Akgündüz’ün Sivas’ta yatırım yapmasını çok istediklerini belirten Başkan Ürgüp de, Fadıl Akgündüz'le tatilde tanıştıklarını ve Sivas’a yatırım yapması hususunda görüştüklerini belirterek, “Fadıl Bey'i Sivas’a davet ettik. Ekip arkadaşlarıyla birlikte teşrif ettiler. Her şey nasip ve kısmet meselesidir. İnşallah nasipte varsa kendileri Sivas’a bir yatırım yapacaklar. Sivas’ımız bu yatırımlardan umarım nasibini alır” dedi.

Haberin Devamı