Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kim birinci oldu?

Yemekteyiz yine bir final bölümüyle TV8 ekranlarındaydı. Heyecanla ve ilgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki kazananı kim oldu? Birbirinden farklı yarışmacıların hünerlerini sergilediği Yemekteyiz yarışmasına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kim birinci oldu?

Yemekteyiz'de bu hafta da 5 ayrı kişi rakipleriyle yarıştı. Onur Büyüktopçu'nun oyları ile birlikte yarışmacılardan gelen puanlarda en çok oyu toplayan isim 30 puanla Sinan Bey ve Gökçe Hanım oldu. Birinci olan yarışmacılar 10 bin TL'lik çeki paylaştı.

23 KASIM YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLER?

SİNAN KABAKTAŞ

Birinci gün yarışmacısı. 30 yaşında, bir otelde kat görevlisi olarak çalışıyor. Bekar olan yarışmacı ailesiyle birlikte yaşıyor. Yıllarca animatör olarak çalışmış, yemek yapmaktan büyük keyif alıyor.

EMEL TULSAR KILIÇ

İkinci gün yarışmacısı. 31 yaşında, ev hanımı. Aslen Adanalı. 11 yıllık ve üç çocuk sahibi. Evlenmeden önce, kuaförlük ve makyozlük yapmış. Bir dönem de futbol oynamış

GÖKÇE BIÇAKÇI

Üçüncü gün yarışmacısı. 44 yalında, aslen Elazığlı. 21 yıllık evli, iki çocuğu var. Kısa bir süre bankacalık yapan yarışmacı butik organizasyon işine geçmiş.

HÜSEYİN IŞIKLAR

36 yaşında, fitness antrenörü. Aslen Bilecikli. Fazla kilolarından dolayı radikal bir karar alarak spora yönelmiş.

MELEK TANER

Haberin Devamı

38 yaşında, ev hanımı. İstanbullu, 17 yıllık evli, iki çocuğu var. Bir dönem butik işletmeciliği yapan yarışmacı daha sonra işi bırakmış.