Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu? (28 Eylül Cuma)

Yemekteyiz haftanın finali bölümüyle dün akşam ekrana geldi. TV 8'in sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de birbirinden farklı yarışmacılar aşçılık hünerlerini sergiliyor. Peki Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu?

Yemekteyiz haftanın finalinde birinci kim oldu? (28 Eylül Cuma)

Yemekteyiz'de yine heyecanlı bir haftanın finali yaşandı. Farklı menülerle en yüksek puanı almaya çalışan yarışmacılardan biri dün akşam birinciliği elde etti. Peki Yemekteyiz birincisi kim oldu?

YEMEKTEYİZ HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

28 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz finali bu akşam gerçekleşti. Bu hafta 10 bin TL ödülün sahibi olan yarışmacı 32 puanla Meryem Hanım oldu.
YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMLER?
HAMİDE EDA DEMİR
Birinci gün yarışasan Hamide Eda Demir 30 yaşında, ev hizmetlisi. Aslen Kastamonulu oğluyla birlikte yaşıyor. Bir dönem servis şoförlüğü de yapmış.
ERKAN ÖZÇELİK
İkinci gün yarışan Erkan Özçelik 63 yaşında. Emekli teknisyen, aslen Arnavut. Sadece mutfakta değil günlük hayatta da el becerileri yüksek biri.
YÜCEL YETİM
50 yaşında Turizm öğretmeni. Aslen Aydınlı yalnız yaşıyor. Hiç evlenmemiş. Bu yüzden yemek yapma konusunda uzman olduğunu düşünüyor.
MERYEM DEMİRCİ
Dördüncü gün yarışmacısı Meyrem Demirci 32 yaşında, öğretim görevlisi. Aslen Rizeli ve 6 yıllık evli. Dört yaşında bir kızı var.
BANU UZUN
Son gün yarışmacısı. 23 yaşında öğrenci. Yemek dışında astrolojiye be tiyatroya meraklı. Mutfakta kendine çok güveniyor ve bir gün bu işten para kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı