Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de kim kazandı? (8 Haziran 2018)

Yemekteyiz haftanın finali bugün yayınlandı. Büyük bir ilgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta birinci hangi yarışmacı oldu? İşte Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi...

Yemekteyiz'de kim kazandı? (8 Haziran 2018)

Yemekteyiz'de bu akşam haftanın finali yaşandı. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Yemekteyiz programında bu hafta kim birinci oldu? İşte hafta boyu merakla beklenen Yemekteyiz birincisi...

YEMEKTEYİZ BİRİNCİ BU HAFTA HANGİ İSİM OLDU?

8 Haziran 2018 Yemekteyiz birincisi toplam 32 puanla Meliha hanım oldu.

Yemekteyiz yeni bölümü ile 16.00'da TV8'de... İşte haftanın yarışmacıları..

8 HAZİRAN YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLER?

HANDE ALTAY

Birinci gün yarışmacısı olan Hande Altay 24 yaşında bekar, aslen Erzincanlı. Otomobil satış danışmanı olan yarışmacı spor yapmayı, modayla ilgilenmeyi, resim yapmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor. Yalana ve olmamış şeyleri olmuş gibi gösteren insanlara tahammülü yok.

TANSU TAŞKIN

İkinci gün yarışmacısı olan Tansu Taşkın 34 yaşında, bekar, memleketi İzmir. Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisikklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan, gerçekçi biri.

EBRU AKGÜN

Üçüncü gün yarışan Ebru Akgün Trabzonlu 31 yaşında. İki aylık evli olan yarışmacı ev hanımı. Çekirdek çitleyip televizyon izlemeyi, eşiyle birlikte vakit geçirmeyi, arkadaşlarıyla dedikodu yapmayı çok seviyor. İnatçı, dediği yapılana kadar surat asan, özgüveni tam biri.

Haberin Devamı

MELEHA NAMLI

Dördüncü gün yarışmacısı olan Meleha Namlı 58 yaşında, 40 yıllık evli, dört çocuk ve 5 torun sahibi. Ev hanımı olan yarışmacının hobileri arasında internette vakit geçirmek ve sinemaya gitmek var.

MUSTAFA ÖZER

Final akşamı yarışan Mustafa Özer 50 yaşında, iki kız çocuk sahibi, aslen Antalyalı. Diş hekimi olan yarışmacı amatör olarak tiyatro ile ilgileniyor ve minyatür resimleri topluyor. Kendini oldukça sakin ve sabırlı biri olarak anlatıyor.