Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz’den cezaevine!

“Yemekteyiz” programına katılan Müjde Kaya fuhuş suçundan tutuklandı

Yemekteyiz’den cezaevine!

TV’de yayınlanan “Yemekteyiz” programına katılan Müjde Kaya müşteri kılığındaki polise 500 TL karşılığında kadın pazarlarken yakalandı. Kaya “Televizyona çıktıktan sonra işlerim artmıştı” dedi.

‘YEMEKTEYİZ’ programına katılan Müjde Kaya’nın (29) kadın pazarladığı ihbarını alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri müşteri olarak telefonla irtibata geçti. Önce konuşmak istemeyen ve referans isteyen Kaya, daha sonra işadamı sandığı polislerle Fatih’te bir otelde buluşmak için anlaştı. Buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelen genç kadın, 1 saatlik seks karşılığında 2 bin TL para istedi.

Seri numaraları alınmış paraların Müjde Kaya’ya verilmesinin ardından odalara çıkan polisler, kimliklerini açıkladı. Pazarladığı iki kadın ile birlikte gözaltına alınan Kaya, iki yıldır kadın pazarladığını, her kadın için 500 TL istediği, bu paranın 200 lirasını hayat kadınlarına verip gerisini kendisine aldığını itiraf etti. Televizyon programına şöhret olup arası bozuk olan sevgilisinden intikam almak için katıldığını söyleyen Kaya, “Programdan sonra işlerim arttı. Daha çok aranmaya başladım” dedi. Müjde Kaya çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Daha önce güzellik uzmanı olarak çalıştığını, sonra meslek değiştirip fuhuşa aracılık ettiğini itiraf eden Müjde Kaya “Televizyona çıkıp bir de frikik verince işlerim daha da açıldı. Müşteri sayısının arması yüzünden ev değiştirmiştim” dedi.

Haberin Devamı