Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de yakalandı

Polisin her yerde aradığı zanlı, canlı yayına yarışmacı olarak çıkınca yakayı ele verdi...

Katıldığı Yemekteyiz yarışmasında yakayı ele veren kişi
İngiltere'de polisin her yerde aradığı zanlı, canlı yayına yarışmacı olarak çıkınca olanlar oldu.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşayan Carlos Buller adındaki adam, bir yıl önce karıştığı kavgada adam yaralama suçundan aranıyordu. Gece kulübünde çıkan kavga güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Buna rağmen polis görüntülerden Buller’ın kimliğini tespit etmeyi başaramadı.

YEMEKTEYİZ YRIŞMASINA KATILDI

Aradan bir yıl geçtikten sonra, 45 yaşındaki Buller Türkiye'de de benzeri olan ‘Yemekteyiz’ programına katıldı. İç mimar olan Buller, pişirdiği yemeklerin yanı sıra evinin gösterişli dekorasyonuyla da iyi puanlar toplamayı başardı.

MİSAFİRPERVERLİKTEN YÜKSEK PUAN ALDI

Misafirlerine patates çorbası, pilav, mantarlı tavuk ve muz ile ananas sunan Buller yarışmayı ikinci bitirmeyi başardı. Ancak en büyük sürpriz, yarışmadan iki ay sonra yaşandı.

Televizyonda Buller’ın kimliğini tespit eden polis, gece kulübünde çıkan kavgada eline geçirdiği sandalyeyle bir kişinin çenesini kıran adamın kapısını çaldı. Channel 4 kanalı Buller’ın tutuklandığını öğrenince aynı programı bir kez daha yayınladı.

Buller’ın avukatı, 45 yaşındaki müvekkilinin yaşanan olaydan çok üzgün olduğunu belirtti ancak onu ceza almaktan kurtaramadı. Buller, çıkarıldığı mahkemede sekiz ay hapis, 150 saat ücretsiz çalışma cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı