Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de kim kazandı? 26 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu?

TV8 kanalının büyük beğeni toplayan yarışması Yemekteyiz'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Birbirinden farklı lezzetlerin yarıştığı Yemekteyiz'de bu akşam haftabın finali yaşandı. Peki beş yarışmacı arasından Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Dakikalar sonra Yemekteyiz birincisini haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

Yemekteyiz'de kim kazandı? 26 Ekim Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında heyecan dorukta. Birbirinden farklı karakterlern ve lezzettlerin ekrana taşındığı Yemekteyiz'de kim birinci olacak? Peki bu haftanın Yemekteyiz yarışmacıları kimler? İşte o isimler...

26 EKİM'DE YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI?

Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birincisi Can Ekelik oldu.

26 EKİM HAFTASI YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

LEYLA AKPINAR

Haftanın ilk yarışmacısı Leyla Akpınar 25 yaşında. Dört yıllık evli 3 yaşında bir oğlu var. Satış danışmanlığı yapıyor. Aslen Mardinli olan yarışmacı yarışmadaki en büyük silahının inatçı kişiliği olduğunu söylüyor.

SELDA KARA

İkinci gün yarışmacısı olan Selda Kara 28 yaşında. Yalnız yaşıyor. Mesleği sigorta eksper yarımdıcılığı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı sakin biri olduğunu fakat damarına basıldığında volkan gibi biri olduğunu söylüyor.

ÜNSAL YÖRÜR

Üçüncü gün yarışmacısı olan Ünsal Yörür 41 yaşında şarkıcılık yapıyor. İstanbullu ve ailesiyle birlikte yaşıyor. 20 yıldır sahneye çıkan yarışmacı yerel bir televizyon kanalında yemek üzerine program yapıyor.

Haberin Devamı

CAN EKELİK

Dördüncü gün yarışmacısı olan Can Ekelik 31 yaşında Niğdeli. Taşımacılık sektöründe danışmanlık yapıyor. Bekar ve ailesiyle yaşıyor.

NADİRE ARSLAN

Final günü yarışmacısı. 40 yaşında, ev hanımı. 19 yaşında bir kızı 17 yaşında bir oğlu var. Kendisini dominant bir karakter olarak tanımlıyor.