Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de kim kazanacak? 30 Kasım Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz yarışması için heyecan devam ediyor. Bu akşam haftanın finali ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de hangi yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak?

Yemekteyiz'de kim kazanacak? 30 Kasım Yemekteyiz birincisi...

TV8 kanalının büyük beğeni toplayan yarışması Yemekteyiz'de birbirinden farklı lezzetler sunulmaya devam ediyor. 5 yarışmacının hafta içi boyunca yarıştığı Yemekteyiz yarışmasında bu akşam Onur Büyüktopçu yarışmanın birincisini açıklayacak. Peki bu hafta Yemekteyiz'de kimler yarıştı?

30 KASIM YEMEKTEYİZ YARIŞMCILARI

BUKET KÖKSOY

23 yaşında. Gıda mühendisi. Aslen Niğdeli olan yarışmacı İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Üniversiteyi birincilikle bitiren Köksoy'un en büyük hayali bir fabrikada gıda mühendisi olarak çalışmak.

BİROL LAFÇI

32 yaşında, emlak danışmanı. Aslen Ordulu. Evli ve 6 aylık bir oğlu var. Lise yıllarında garsonluk ve aşçı yardımcılığı yapmış

EDANUR AKBULUT

21 yaşında ev hanımı. Amasyalı olan yarışmacı 3.5 yıllık evli, ikiz çocuk sahibi. Evlenmeden önce kısa bir süre pastacılık yapmış.

YALÇIN ÖZTAN

49 yaşında seslendirme sanatçısı. Aslen Sivaslı olan yarışmacı hiç evlenmemiş. 150 binden fazla filmde seslendirme yapmış.

SEYHAN BEKİROĞLU

37 yaşında tasarımcı. Giresunlu olan yarışmacı 9 yıllık evli iki çocuk sahibi. Mutfakta da moda tasarımında olduğu kadar iddialı.

Haberin Devamı