Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz haftanın finaline Yavuz Azap damga vurdu. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu

Yemekteyiz'de haftanın finalinde sonuçlar açıklandı. Haftanın beş günü farklı birine konuk olan yarışmacılar bu hafta 5 ayrı yarışmacının evine konuk oldu.
Bu haftanın yarışmacıları Pakize Baş, Burak Bakkal, Nazmiye Akkömür, Yavuz Azap ve Figen Yücetepe sırasıyla yemek konusundaki marifetlerini ortaya koymaya çalıştılar.
Yemekteyiz haftanın finalinde bu hafta yarışmacılar kendi verdikleri puanların yanında sunucu Onur Büyüktopçu'nun oyları ile yeniden şekillendi. Haftanın finalinde Yavuz Bey ve Pakize arasında bir hafta boyunca yaşanan gerilim haftanın finalinde bir kat daha arttı.
YEMEKTEYİZ HAFTANIN FİNALİNDE KİM BİRİNCİ OLDU?
Yarışmacılar tarafından Pakize Hanım'a verilen toplam puan 15 oldu. Yavuz Bey'in Pakize Hanım'a verdiği 2 puan tartışmaya neden oldu. Onur Büyüktopçu Pakize Hanım'a 6 puan verdi ve 21 puanla üçüncü oldu.
Salı akşamı Burak Bey'e konuk olan yarışmacılar Burak Bey'e toplamda 10 puan verdiler. Nazmiye ve Figen Hanım 3 puan verirken Pakize Hanım ve Yavuz Bey 2 puan verdiler. 6 puan alan Burak Bey dördüncü oldu
HAFTANIN BİRİNCİSİ NAZMİYE AKKÖMÜR OLDU!
Çarşamba akşamı Nazmiye Hanım'a konuk olan yarışmacılar toplamda 17 puan verdiler. Yavuz Bey herkese verdiği 2 puan'ı Nazmiye Hanım'a da uyguladı. Onur Büyüktopçu'dan 9 puan alan Nazmiye Hanım 26 puanla haftanın birincisi oldu.
Perşembe akşamı Yavuz Bey'e konuk olan yarışmacıların verdiği toplam puan 7 oldu. 7 puan veren Onur Büyüktopçu'nun ardından hafta içi yarışmasında 2 ekstra puan alan Yavuz Bey 16 puanla Burak Bey ile dördüncülüğü paylaştı.
Cuma günü Figen Hanım'a konuk olan yarışmacılar toplamda 15 puan verdiler. Figen Hanım ise tatlıyı yetiştiremediği için Onur Büyüktopçu'dan 8 puan aldı ve yarışmayı 23 puanla tamamladı ve haftanın ikincisi oldu.

Haberin Devamı