Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de birinci kim olacak? Yemekteyiz 26 Ekim haftanın finali!

Yemekteyiz'de yine bir haftanın finali yaşanacak. 26 Ekim Cuma akşamında Yemekteyiz yarışmalarından bir kişi büyük ödülün sahibi olacak. Peki TV8'in keyifle izlenen Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz'de birinci kim olacak? Yemekteyiz 26 Ekim haftanın finali!

Yemekteyiz bu hafta da heyecanlı geçti. Birbirinden farklı yarışmacıların performanslarını sergilediği sevilen program Yemekteyiz'te bu hafta 10 bin TL'lik ödülün sahibi kim olacak?

YEMEKTEYİZ'İN BİRİNCİSİ KİM OLACAK?

26 Ekim Cuma akşamı birinci belli oluyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile herkesi ekran başına kilitleyen yarışmada en çok puanı alan isim 10 Bin TL'lik ödülün sahibi olacak.

Yemekteyiz yeni bölümü ile saat 16.00'da TV8'de.

26 EKİM HAFTASI YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

LEYLA AKPINAR

Haftanın ilk yarışmacısı Leyla Akpınar 25 yaşında. Dört yıllık evli 3 yaşında bir oğlu var. Satış danışmanlığı yapıyor. Aslen Mardinli olan yarışmacı yarışmadaki en büyük silahının inatçı kişiliği olduğunu söylüyor.

SELDA KARA

İkinci gün yarışmacısı olan Selda Kara 28 yaşında. Yalnız yaşıyor. Mesleği sigorta eksper yarımdıcılığı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı sakin biri olduğunu fakat damarına basıldığında volkan gibi biri olduğunu söylüyor.

ÜNSAL YÖRÜR

Üçüncü gün yarışmacısı olan Ünsal Yörür 41 yaşında şarkıcılık yapıyor. İstanbullu ve ailesiyle birlikte yaşıyor. 20 yıldır sahneye çıkan yarışmacı yerel bir televizyon kanalında yemek üzerine program yapıyor.

Haberin Devamı

CAN EKELİK

Dördüncü gün yarışmacısı olan Can Ekelik 31 yaşında Niğdeli. Taşımacılık sektöründe danışmanlık yapıyor. Bekar ve ailesiyle yaşıyor.

NADİRE ARSLAN

Final günü yarışmacısı. 40 yaşında, ev hanımı. 19 yaşında bir kızı 17 yaşında bir oğlu var. Kendisini dominant bir karakter olarak tanımlıyor.