Gazete Vatan Logo

Yemekteyiz'de birici kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz dün akşam haftanın finaliyle ekrana geldi. TV8'in fenomen yarışması Yemekteyiz'te neler yaşandı? Birbirinden farklı performans sergileyen yarışmacılardan birinci olan isim hangisi? İşte Yemekteyiz'in bu haftaki kazananı...

Yemekteyiz'de birici kim oldu? 9 Kasım Yemekteyiz haftanın finali

Yemekteyiz'de her Cuma final heyecanı yaşanıyor. Birbirinden farklı yarışmacıların en iyi performansını sergilediği Yemekteyiz'in 9 Kasım finalinde neler yaşandı? Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki birincisi kim oldu?

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN PUANLAMASI

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz'de Pazartesi günü Şaziye Hanım'ın konuğu olan yarışmacılar Şaziye Hanım'a 17 puan verdi. Salı günü Serkan Bey'e konuk olan yarışmacılar aynı puanı Serkan Çiftçi için verdi. Çarşamba akşamı Hulki Bey'e konuk olan yarışmacılar 18 puan verdiler. Merve Hanım, Perşembe akşamı yemeklerini yarışmacılara tattırdı ve 15 puan aldı. Son akşam ise Hatice Hanım'a konuk olan yarışmacılar yemekleri tattıktan sonra kendisine 15 puan aldı. Yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanlarla haftanın birincisi belli oldu.

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi toplam 25 puanla Şaziye Hanım oldu. Onur Büyüktopçu'dan 8 puan alan Şaziye Hanım 25 puanla haftanın birincisi oldu.

Haberin Devamı