Gazete Vatan Logo

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Yeliz Yeşilmen kimdir? sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Eskiden dizi oyunculuğu ve modellik yapan Yeliz Yeşilmen yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Sosyal medyadan yaptığı koca parası yiyorum açıklamasıyla dikkat çeken Yeliz Yeşilmen kimdir?

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Yeliz Yeşilmen kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Koca parası yediğiyle ilgili açıklaması oldukça ilgi gören Yeliz Yeşilmen'in yaşı, kariyer hayatı gibi konular merak ediliyor. İşte magazin gündeminde adı sıkça konuşulan Yeliz Yeşilmen'in kim olduğuna dair bilgiler...

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Türk model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 yılında Adana’da doğdu. İlk olarak Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. 2001 yılında Kanal D’de yayınlanan ‘Aşkım Aşkım’ diziyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmış olan Yeşilmen, ayrıca 2001 yılında ‘Dansöz’ adlı sinema filminde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan ‘Her Şey Yolunda’ adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.

Şarkıcılık deneyimi de yaşayan Yeşilmen, 2004 yılında Tat Beni adlı albümle ilk stüdyo albümünü çıkardı. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde ise daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı. Yeliz Yeşilmen Ali Uğur Akbaş ile evliliklerinden Asya isminde bir kız ve Birbey isminde bir erkek çocuk sahibi.

Haberin Devamı